Trustpilot
(4) Anmeldelser

Bench Drill - 550 W - 5 power levels - Ø 16 mm

kr 3 699,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10062508

|

Modell: MSW-TBBD-1500LS

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. torsdag 16. mai
5% rabatt med minst 3 av samme vare, 10% rabatt med minst 5 av samme vare!
Samlet pris
Pr. stk.
Rabatt
kr 3 699,00
kr 3 699,00
0%
kr 10 542,15
kr 3 514,05
5%
kr 16 645,50
kr 3 329,10
10%
Viktige funksjoner
  • Kraftig – kraftig 550 W motor med opptil 1790 o/min
  • Presis – 5 hastighetsnivåer for ulike materialer og krav pluss en laser som markerer borehullet
  • Variabel – 190 x 190 mm arbeidsflate kan vippes for presisjonsarbeid
  • Presisjonstilpasning – borchuck med en diameter på 1,5 - 16 mm for ulike hullstørrelser
  • Practical – move the drill with a three-armed spindle up to a drilling depth of 80 mm and a LED light illuminates the working area
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.3

Basert på 4 anmeldelser

Sorter etter :

for 3 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Stabil

En svært viktig funksjon som kommer til tankene ved første øyekast er den meget gode stabiliteten til enheten etter montering. Den andre tingen er en veldig god kvalitetsfølelse etter montering, hvert element passer godt, messing- og plastelementene holder perfekt sammen - det er virkelig veldig bra. En annen ting er at skru på skrustikken fungerer bra og presist, den guider deg veldig godt til det angitte punktet. En annen ting er mangelen på utløp og vibrasjoner, noe som forbedrer nøyaktigheten betydelig. Motoren fungerer veldig bra, har tilstrekkelig kraft for det meste og er ikke 100 % tilstrekkelig for mine formål, og jeg har til og med en stor reserve. For å oppsummere tror jeg at enheten enkelt kan kjøpes av en semi-profesjonell eller til og med for profesjonell bruk. Jeg anser kjøpet mitt som veldig bra!

Vis original anmeldelse

for 3 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Ingen kommentar.

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Germany

Stabil benkbor

Så langt godt og solid laget, med en laserstrålefiksering som var eller er godt justert. Innstillingen av borehastigheten med kun én spak og avlesning av LED-displayet er også veldig bra, men andre merker i prisklassen tilbyr også dette. Det andre merker i denne prisklassen ikke har er 8 cm slag på borehodet og det var også mitt kjøpskriterium. Men arbeidsbordbelysning, som jeg trodde ville være ønskelig og som annonsert i beskrivelsen, er dessverre ikke tilgjengelig. Montering er rask og selvforklarende. En ting jeg ikke kommer over er hvorfor bruke batteridrift for laserstrålen når alt annet er drevet av 230 volt uansett? Borehodet har en tannring, som ikke akkurat er ideell for raskt å bytte bor og jeg kjøpte et matchende hurtigutløserhode separat. Maskinen er godt justert og borehullene er helt akseptable. Teknologien med tannstag for å flytte borebordet opp/ned er heller ikke optimal fordi det er litt for mye slark i bordet og stangen festes kun i øvre og nedre rørstativring uten ytterligere skruing. Ved behov kan eller bør du selv legge til en klemskrue i borebordet. Bortsett fra den manglende arbeidsbordlampen som er beskrevet, er det en rimelig bordbor for hobby- men også semi-profesjonelle sektoren i prisklassen. Jeg trekker fra en stjerne for den manglende arbeidsbordlampen. Likevel ville jeg kjøpt den igjen og kan anbefale den med god samvittighet.

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Germany

MSW Standbohrmaschine TBBD-1500LS

Benkboren har vært i drift i snart en uke, med startvansker. Først ønsket jeg å laste ned hele brukermanualen på nettet, dessverre var den ikke tilgjengelig på alle språk. På spørsmål om tilgjengelighet via bruksanvisningen, var ikke expondo i stand til å gi noen informasjon. Så langt så bra! Monteringen var imidlertid ganske enkel og kan utføres forståelig selv uten bruksanvisningen. Dessverre, i likhet med de forrige høyttalerne, oppdaget jeg at bare en krysslaser var installert og det annonserte arbeidslyset manglet. Vel, andre merker har arbeidslys i denne prisklassen. Det andre merker i denne prisklassen ikke har er 8 cm slag på borehodet og det var også mitt kjøpskriterium. Den eneste hammeren er at selv denne informasjonen ikke er korrekt. Strekningen er 60 mm og ikke de annonserte 80 mm! La ikke de andre merke det? Det er også synd at batteridriften for laserstrålen er svakstrøm - se hastighetsdisplayet. Borehodet er utstyrt med en tannring (1,5-13mm), som ikke akkurat er ideell for raskt å bytte bor. Jeg kjøpte også en hurtigchuck. Konsentrisiteten til selve maskinen er god. Skiveindikatoren viser 2/100, som er mer enn tilstrekkelig. Teknikken med tannstag for å flytte borebordet opp/ned er ikke optimal fordi det blir litt for mye slark ved justering. I tillegg bøyer arbeidsbordet seg nedover ved litt tyngre belastninger, så materiale ble spart. Bortsett fra den manglende arbeidsbordlampen beskrevet og feil boreslag (i alle fall for meg), er det en rimelig bordbor for hobby- men også semi-profesjonell sektor i prisklassen. Jeg trakk fra to stjerner for den manglende arbeidsbordlampen og boreslaget som var for kort. Likevel ville jeg kjøpt den igjen fordi den med litt etterarbeid nå er en solid benkbormaskin. Jeg kan fortsatt gi informasjon om holdbarhet og innkjøp av reservedeler.

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter