(2) Anmeldelser

Gjenstand: EX10061121

|

Modell: MSW-BJP-MB.2

Bærekule-verktøy - Mercedes-Benz (W220/W211/W230)

kr 1 199,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Presis - spesialdesignet for Mercedes-Benz W220, W211 og W230
  • Allsidig - montering og demontering av bærekuler i ulike størrelser
  • Omfattende - to presshoder (40, 54 mm) og tre trykkputer (22, 33, 57 mm)
  • Holdbar - robust stål av høy kvalitet
  • Mobil - koffert med håndtak

PRODUKTBESKRIVELSE

Robust bærekuleverktøy for Mercedes-Benz W220, W211 og W230

Med kuleboltverktøyet MSW-BJP-MB.2 fra MSW har du riktig verktøy for demontering av kulebolter fra ulike Mercedesmodeller. Kuleboltverktøyet er designet for profesjonelle verksted, men kan også brukes av hobbymekanikere og bilentusiaster.

Ukomplisert demontering og montering med bærekuleverktøy fra MSW

Det multifunksjonelle garasjeutstyret består av en trykkspindel og to presshoder som måler 40 og 54 mm, og tre trykkputer som måler 22, 33 og 57 mm. Dette muliggjør profesjonell demontering av et bredt utvalg av kulehoder, styrespindel eller styrestang fra biler i klassene Mercedes-Benz W220, W211 og W230. Den profilerte trykkskruen tillater en stor åpningsvinkel og er spesialdesignet for sekskantede skiftenøkler, som genererer det nødvendige momentet for å fjerne kuleboltene. Dette gjør at du kan skifte kulebolter komfortabelt og enkelt fra ulike systemer.

Det er den letteste og mest effektive metoden for å skifte bærekuler i biler. Demontering av ulike kuleboltverktøy med andre tilgjengelige verktøy kan skade deler av bilen, samt skade brukeren selv. Ved hjelp av MSW sitt kuleboltverktøy kan du fjerne kulebolter sikkert og skadefritt.

Settet er laget av robust stål og garanterer en høy slitekraft og holdbarhet, selv under hyppig bruk. Det betyr at selv hardt arbeid kan alltid gjøres effektivt og trygt. Settet kommer i en ergonomisk plastkoffert med et praktisk håndtak. På innsiden er det utskjært slik at du kan plassere enhver komponent ordentlig rangert.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


4.5

Basert på 2 anmeldelser

01.06.2023

Brukte denne til å skifte nedre bærekule på min Mercedes E-klasse (W211). Alt virket som der skulle. Det ligger flere videoer på Youtube som viser hvordan man gjør jobben med dette verktøyet. Anbefaler å stå på løftebukk, og bruke muttertrekker. Men jeg skiftet ute på grusen med fastnøkkel og muskelkraft. ;)

01.06.2023