B-varer

Gjenstand: EX20061890

|

Modell: MSW-HS-H16

B-varer Platekutter - 100 mm kuttelengde - 1260 mm langt håndtak

kr 5 999,00 kr 7 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Nøyaktig - rene snitt gjennom materialer opptil 16 mm tykke plater takket være stålblad av høy kvalitet
  • Effektiv - 100 mm lange kutt
  • Slitesterk - takket være stålbasen og et fjærstålblad
  • Enkel å håndtere - strømsparende drift med en 1260 mm lang spake
  • Trygg - gjennom den enkle monteringen på arbeidsbenken eller bordet og en robust konstruksjon

PRODUKTBESKRIVELSE

Klipp stort og smått: den sterke, allsidige platekutteren

Platekutteren fra MSW er en nøyaktig og letthåndterlig manuell multifunksjonssaks for alle typer rundstål samt stål- og metallplater. Gjennom det forlengede håndtaket oppnår du maksimal innflytelse og bladet glir gjennom materialer som er opptil 16 millimeter tykke. I tillegg, som man kan forvente av profesjonelt håndverkstilbehør, er bladene laget av fjærstål (60Si2Mn / HRC 48-53). Men det pålitelige skjæreverktøyet blir ikke bare verdsatt av fagfolk på byggeplasser, verksteder eller fabrikker, men overbeviser også lekfolk i det private verkstedet.

Den manuelle platekutteren fra MSWs utvalg av profesjonelt håndverkstilbehør

Platekutteren imponerer med en uvanlig bred snittflate som er 100 millimeter. Stålbladene muliggjør nøyaktige kutt, selv i bredere gjenstander. Metallplater opp til 10 millimeter tykke og også rundstål opp til 16 millimeter i diameter kan kuttes til ønsket størrelse med én hånd og uten anstrengelse med den allsidige metallsaksen.

Platekutteren monteres fast gjennom de tilsvarende utsparingene på bena, og dette sikrer at enheten alltid står stabilt under bruk. Forborede installasjonshull gjør det enkelt å montere, raskt og sikkert. Den er like enkel å demontere i etterkant, så den kan også brukes mobil. Betjening av platesaksene er også spesielt ukomplisert og du trenger ikke bruke mye kraft. Det gummierte håndtaket er ekstra langt, noe som gir en effektiv spakeffekt som gjør det enkelt å kutte i enda tykkere materialer.

Takket være utførelse av høy kvalitet, et robust stålhus og det ekstremt slitebestandige bladet, har de manuelle platesaksene en levetid over gjennomsnittet. Selv når platekutteren brukes intensivt, overbeviser den ved å kutte nøyaktige kutt i de mange forskjellige materialene.

TEKNISKE DETALJER