Gjenstand: EX10061950

|

Modell: MSW-M-LP-ABP-800

Automatisk lensepumpe med ekstra lav profil - 3 m fallhøyde - 50 l/min strømningshastighet

kr 1 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Effektiv – høy strømningshastighet: 50 l/min ved en trykkhøyde av opptil 3 m
  • Allsidig – med utløpsdiametre på 19/25/29 mm og den ekstra lave profilen som er ideell for båter, campingvogner, dammer, bassenger og mye mer.
  • Sikker – støvtett med beskyttelsesklasse IP68 og nedsenkbar i vann opptil maks 1,5 m
  • Motstandsdyktig – ved en vanntemperatur av opptil 43 °C 
  • Slitesterk – med utvalgte materialer som er spesielt motstandsdyktige mot korrosjon og ytre påvirkninger

PRODUKTBESKRIVELSE

Den automatiske lensepumpen med høy strømningshastighet og ekstra lav profil

Den automatiske lensepumpen MSW kombinerer enkel betjening med høy ytelse og maksimal levetid. Med sin lave profil og lette vekt tilbyr båtutstyret av høy kvalitet ukomplisert installasjon - selv på vanskelig tilgjengelige steder. Ekstremt stillegående drift med lave vibrasjoner gjør lensepumpen like egnet for bruk på båter og i campingvogner samt i dammer, bassenger eller andre områder.

Sikker lensepumpe for vanntemperaturer opp til 43 °C

Med en strømningshastighet på 50 l/min ved en trykkhøyde på opptil 3 m, fungerer lensepumpen effektivt og pålitelig - selv ved vanntemperaturer på opptil 43 °C. Glatt drift sikres av det variabelt dimensjonerte utløpet med en diameter på 19/25/29 mm.

For lensepumpebåten har MSW lagt særlig vekt på sikkerhet og holdbarhet. Med beskyttelsesklasse IP68 er den ikke bare støvtett, men kan også uten problemer fungere under vann ned til 1,5 m dybde i lengre perioder. Med et hus laget av slitesterk plast (ABS) og en motoraksel i rustfritt stål, er lensepumpen spesielt motstandsdyktig mot ytre påvirkninger og korrosjon og tåler de tøffeste bruksområder på åpent hav i mange år.

TEKNISKE DETALJER