Trustpilot

Kjøl og frys

En vanlig årsak til sykdommer der mat er synderen, er rett og slett at de ikke holdes i riktig temperatur. Skal du bytte ut utdatert kjøleteknologi i din restaurant, anbefaler vi å bla litt blant det profesjonelle kjøleutstyret vi tilbyr i vår nettbutikk: kjølekummer, kjølebenker og kjølebenker med dører og/eller skuffer og andre praktiske detaljer. Hvis nøkkelord som stilig design, høykvalitets rustfritt stål, nyeste kjøleteknologi, holdbarhet eller gunstige priser høres interessant ut, er du på rett vei når du besøker expondo! 

 

Hvilket kjøleutstyr skal jeg velge?

Siden bakterier formerer seg raskest ved temperaturer mellom 10 og 60 °C, må servise og matvarer kjøles ned så raskt som mulig og deretter oppbevares kjølig. Expondo har et stort utvalg av pålitelig kjøleteknologi av topp kvalitet, som kjølemonter , kjøledisplayer og kjøleskap . Du finner også praktiske kombinasjonsmøbler som pizzadisker med innebygget kjøleskap og plass til GN-beholdere eller salatkjølere med integrert skjærebrett i vår nettbutikk.

På et kjøkken hvor elektrisk utstyr brukes mye, kan det føles viktig å spare strøm der det er mulig. Kjøleteknologien i produktene vi tilbyr utvikles kontinuerlig, blant annet for å holde energiforbruket så lavt som mulig. Temperaturen stilles inn manuelt til et valgfritt antall grader mellom 0°C og opptil 12°C (avhengig av modell). I tillegg er høykvalitetskjølerne utstyrt med en automatisk avriming som starter med jevne mellomrom to eller fire ganger om dagen. Et LED-display viser alltid gjeldende status.

Enten du ønsker å innrede kjøkkenet fra bunnen av eller kjøpe kjøleteknologi som fortsatt mangler, kan du være sikker på å finne det du trenger hos oss. Vi har også mindre kjøleteknologi i sortimentet – ta gjerne en titt på kategorien juicedispensere . Selv de til uslåelige expondopriser - det sier seg selv.

 

Profesjonelt kjøleutstyr fra Expondo

Våre moderne kjøledisker fra den anerkjente produsenten Royal Catering finnes i ulike design, både med dører eller uttrekkbare skuffer om du foretrekker det. De er også praktiske, med store flater å plassere annet utstyr eller arbeide på. Selvfølgelig er høykvalitetsproduktene utstyrt med kjøleteknologi i henhold til den nyeste forskningen. God hygiene er essensielt i et profesjonelt kjøkken hvor mat håndteres. Derfor er all kjøleteknologi fra Royal Catering laget av slitesterkt, rustfritt stål som er lett å holde rent.

For å kjøle ned mindre ingredienser som du ønsker å ha raskt for hånden, kan en frittstående kjølevitrine med GN-beholdere være et godt alternativ. Vil du umiddelbart ha alle disse fordelene sammen kan du gå for det med en pizzadisk – da får du god plass å jobbe på, kjølemuligheter i form av både skap og skuffer og kjølesakt for ingredienser!

For deg som har behov for å holde ferdigretter nedkjølt og likevel lett tilgjengelig og godt synlig for kundene, kan vi anbefale en kjølevitrine for kaker. Kakeutstillingene har fire hyller hvor dekorative bakevarer kan stilles ut. Du kan med andre ord stole på kjøleteknologien som expondo tilbyr.

 

Har vi vakt nysgjerrigheten din? Se inn i nettbutikken og velg og velg blant våre kjølemonter, kjølebenker og kjøleskap!

 

En ting til - selvfølgelig er det inkludert frakt!