Ny

Gjenstand: EX10090645

|

Modell: HT-YS-600

Weed Sweeper - 3000 W - 2790 rpm - 68 cm -EU 5

kr 11 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Intuitiv – enkel å bruke med det lange håndtaket
  • Allsidig – fjerner søppel, skitt, lett snø og fjerner mose og ugress
  • Kraftig – børste med 12 plastbørster og 6 stålbørster roterer med raske 2790 rpm
  • Miljøvennlig – fjerner ugress uten å tilsette kjemikalier
  • Manøvrerbar – takket være 14" store kulelagerhjul
  • Safe – spesielt beskyttelsesdeksel samsvarer med CE-standarden og muliggjør sikker drift

PRODUKTBESKRIVELSE

Den kraftige elektriske gressfeiemaskinen 2790 rpm

Si farvel til ugress – uten kjemikalier. Fjern enkelt mose og skitt med den manøvrerbare gressfeien fra hillvert. Børstehodet til den bensindrevne maskinen roterer med 2790 o/min og gjør det enklere for deg å rengjøre asfalterte innkjørsler og gangveier. Bare start den med kabelen og før den komfortabelt som en gressklipper.

Manøvrer med letthet mens du er på farten, med den elektriske ugresssprayeren fra Hillvert

Ugrasfeiemaskinen er spesielt manøvrerbar takket være sine 350 mm kulelagerhjul. De 9 kraftige børstebuntene på ugrasbekjemperen fjerner pålitelig mose og villugress samt ungt gress fra ledd. Bare før maskinen foran deg. Den elektriske ugressbørsten kan også fjerne lett snø, søppel og skitt fra gangveiene dine. Børsten er veldig robust og slitesterk. Hvis busten forkortes med slitasje, senk børstehodet litt. På denne måten berører all bust bakken igjen og kan pålitelig rengjøre fortauet.

Den kraftige lukemaskinen med en kapasitet på 173 cm³ er ekstremt brukervennlig, så du kan begynne å bruke den raskt. Enheten styres manuelt. Det 96 cm lange håndtaket er laget av robust nylon og ligger godt i hånden. Den er designet slik at du kan jobbe oppreist, noe som lindrer belastningen på skuldre og rygg.

Den motoriserte ugressfjerneren har en finish av høy kvalitet og gjør at du kan arbeide trygt. Et plastdeksel beskytter motoren og forhindrer at den blir skadet av flygende smusspartikler. Motoren er også luftkjølt for å forhindre overoppheting.

TEKNISKE DETALJER