Gjenstand: EX10090205

|

Modell: HT-WEDGE-100AP

Vekstlys - Fullt spektrum - 100 W - 136 LED-lys - Europlug

kr 819,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Universal - fremmer veksten av planter fra frø til fullstendig blomstring eller høsting
  • Lysstyrke - 136 lysdioder med en levetid på 50.000 t og en effekt på 100 W
  • Effektiv - Fullt spektrum (380 - 780 nm) for optimal vekst av alle slags planter
  • Allsidig - PPFD-verdi på 903 µmol / m2 / s er ideell for grønne planter så vel som for blomstrende planter eller for frukt og grønnsaker som urter, tomater, paprika, salater og mye mer
  • Enkel - enkel å montere takket være hengeren som følger med

PRODUKTBESKRIVELSE

Sol hele året med det kraftfulle LED-lyset

Uansett om det er overskyet, regner eller snør ute. Solen skinner for plantene dine hele året med det effektive og miljøvennlige vekstlyset HT-WEDGE-100AP fra hillvert, dine fagpersoner for hageartikler. LED-lyset har en effekt på 100 W og de 136 LED-lampene avgir et nesten naturlig sollys i drivhus, husholdninger og garasjer.

Økonomisk og effektivt plantelys fra hillvert sitt utvalg av hageartikler

Det brede lysspekteret med bølgelengder fra 380 - 780 nm nm sikrer optimal plantevekst og vital fotosyntese. Plantene absorberer over 95% av lyset og kan bruke det fra frø til fullblomstring eller høsting. Dette balanserte spekteret kan forkorte vekstfasen betydelig mens du opprettholder eller øker avkastningen. Det er ikke engang nødvendig å bytte mellom de enkelte LED-typene i de forskjellige fasene.

De innebygde lysdiodene med sterk lysstyrke er holdbare, med en levetid på opptil 50.000 t. Ulike planter krever forskjellige PPFD-verdier. Med en fotosyntetisk fotonstrømningsdensitet (PPFD) på 903 µmol / m2 / sek er dette vekstlyset for innendørs bruk perfekt for alle vekststadier av mindre planter som urter (basilikum, rosmarin) og grønnsaker (tomater, agurker), så vel som for blomster.

Det energibesparende plantelyset kan brukes hvor som helst solen ikke skinner eller det er behov for en ekstra lyskilde. Lysdiodene med en strålevinkel på 120° dekker et sjenerøst område. Du kan henge LED-lampen over plantene eller blomsterbedene ved hjelp av den robuste hengeren som følger med.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL