(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX10090127

|

Modell: HT-COLUMBIA-12L

Trykksprøyte - 12 L

kr 989,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Arbeid i lang tid uten avbrytelser med 12 l væske
  • Kraftig trykk på 1 - 4,5 bar
  • Fleksibel, 120 cm lang slange med teleskopskaft på 48 - 77 cm
  • Praktisk, ergonomisk håndtak for pumping under bevegelse
  • Allsidig pumpe for alle typer væske for gjødsling eller skadedyrbekjempelse

PRODUKTBESKRIVELSE

Trykksprøyte for desinfikasjon og hagearbeid

Trykksprøyten HT-COLUMBIA-12L kan brukes på mange forskjellige måter, hvorav den ene blir stadig viktigere: desinfeksjon. For å beskytte kolleger eller andre grupper av mennesker i ditt miljø, er desinfisering av overflater ved hjelp av en desinfeksjonssprøyte et effektivt middel for å redusere bakterier og patogen. Trykksprøyten kan brukes til rengjøring av utdanningsinstitusjoner, sanitæranlegg og serveringssteder.

Praktisk trykksprøyte fra hillvert for hagearbeid

Trykkksprøyten brukes også ofte til sprøytearbeid i hagen. Trykksprøyten egner seg både til gjødsling så vel som skadedyrbekjempelse med midler mot ugress og sopp. Du kan også bruke håndtrykkssprøyten til andre applikasjoner som krever påføring av væsker, enten det er å fukte veggtapet før fjerning eller å vaske bilen.

Hagesprøyten sprøyter gjødsel og plantevernmidler i hagen din så kraftig og jevnt som mulig. Tanken har et volum på 12 L som og gir god plass for sprøyting av væske under hagearbeid. Væsken sprøytes med et trykk på 1 til 4.5 bar.   Tanken er utstyrt med et for å forhindre at slangen tetter seg.

Slangen er 1.2 m lang, som gjør at du har stor bevegelighet under arbeidet. Stangen av rustfritt stål kan justeres mellom 48 - 77 cm Du kan velge mellom tre sprøytedyser, hvorav den ene kan justeres mellom en direkte stråle og tåkespray. En bryter på håndtaket lar deg kontrollere trykket.

Trykkpumpesprøyten er utstyrt med et hendig håndtak og en justerbar skulderstropp med padding for ytterligere komfort under arbeidet. Konstruksjonen er av robust konstruksjon. Alle deler bortsett fra messingstangen er laget av plast med lang holdbarhet (PE). Ugressprøyten kan lett demonteres for rengjøring. Vi anbefaler å rengjøre trykksprøyten grundig når du skifter fra desinfeksjon til hagearbeid eller omvendt.

For sikkerhet: Når du bruker trykksprøyten, bruk alltid verneutstyr som passer for væsker og desinfeksjonsmidler du har tenkt å bruke. Sikt aldri spraystrålen mot mennesker eller dyr, og spray aldri elektrisk utstyr. Les sikkerhetsinstruksjonene i bruksanvisningen og følg dem nøye!

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

01.06.2023