Gjenstand: EX10090308

|

Modell: HT-RUNDLE-31

Traktorsete - 38 x 30 cm

kr 1 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Komfortabel - denne modellen kjennetegnes av et spesielt bredt og godt polstret sete og en høy rygg.
  • Lang levetid - takket være den robuste rammen, laget av slitesterkt stål, og et sete med trekk av PVC-kunstskinn
  • Universal - med omfattende monteringsmuligheter passer den for vanlige traktorer, gressklippere, gaffeltrucker og mer.
  • Plassbesparende - uten armlener og med kompakte totalmål er den ideell for trange førerhus
  • Enkel - montering utføres raskt og intuitivt

PRODUKTBESKRIVELSE

Det universelle traktorsetet med høy ryggstøtte fra hillvert

Dette traktorsetet fra Hillverts utvalg av landbrukstilbehør har sjenerøst dimensjonerte dimensjoner og en førsteklasses polstring. Det er et komfortabelt sete selv for lange avstander, uten å ta opp unødvendig plass i førerhuset. Med utvalgte materialer og solid design er førersetet ideelt for traktorer eller gressklippere, men også for gaffeltrucker og andre maskiner.

Beskytt ryggen og bytt ut førersetet regelmessig!

For å beskytte ryggen bør du bytte traktorsete etter ca. 1000 arbeidstimer. Med det universelle og lettmonterte gaffeltrucksetet fra hillvert kan du raskt og enkelt bytte ut den gamle stolen. Skumgummipolstringen beholder formen selv under tung belastning. Den romslige sittegruppen, som er 38 x 30 centimeter og kan lastes med 120 kilo, er fortsatt komfortabel selv etter mange bruk. Likeledes med levetiden til traktorsetet, der den stabile rammekonstruksjon er laget av slitesterkt stål. Overflaten består av et belegg av PVC-syntetskinn og er ekstra robust, vanntett og samtidig lett å rengjøre.

Setet er universelt og passer til en rekke kjøretøy. Vær imidlertid oppmerksom på dimensjonene på monteringsplaten: 18 x 16,8 centimeter. Dersom disse målene ikke stemmer overens med din maskin, finner du andre, alternative traktor- og gaffeltruckseter i vårt sortiment under overskriften traktortilbehør. Du utfører installasjonen raskt og intuitivt. Om nødvendig finner du mer informasjon i bruksanvisningen om hvordan du sikrer setet.

TEKNISKE DETALJER