På salg

Gjenstand: EX10090244

|

Modell: HT-SP-800W-5500

Nedsenkbar pumpe - 5.5 m³/h - 7 m - 800 W - bryter

kr 1 499,00 kr 1 799,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Effektivt – høyt pumpevolum og kraftig 800w motor
  • Robust – laget av slitesterkt og korrosjonsbestandig rustfritt stål
  • Automatisk – bryter regulerer drift basert på vannstand
  • Universal – forskjellige slangetilkoblingsstørrelser: 1"; G1"; 1 1/4"; G1 1/4"
  • Allsidig – egnet for utpumping og overføring fra dammer, brønner, bassenger og oversvømmede kjellere

PRODUKTBESKRIVELSE

Kraftig nedsenkbar pumpe med 5,5 m³/t for drenering og vanning

Nedsenkbare pumper er uunnværlige for nøddrenering. Ved å raskt pumpe ut oversvømmede rom, holder du vannskader på et minimum. Med den nedsenkbare pumpen fra hillvert kan du raskt transportere rent vann fra kjellere, regnvannstanker, dammer, svømmebassenger og brønner. 

Allround bassengpumpen fra hillvert

Den kraftige, hermetisk forseglede motoren til bassengpumpen fungerer med 800 W. Dette betyr at enheten pumper et volum på opptil 5,5 m³ i timen. Pumpedybden er 30 m. Med en nedsenkingsdybde på 7 m er pumpen også egnet for dype brønner. Den suger inn partikler med en størrelse på opptil 0.5 mm uten problemer.

Den nedsenkbare trykkpumpen Hillvert er spesielt robust. Kabinettet er laget av rustfritt stål og er derfor korrosjonsbestandig og smussavvisende. Pumpen mestrer selv de høyeste kravene pålitelig. I tillegg forblir du fleksibel takket være den 10 m lange strømkabelen.

Med den praktiske bryteren slår pumpen seg på og av automatisk – avhengig av vannstanden. Laveste vannstand for igangkjøring er 35 mm. Hvis vannstanden faller for lavt, vil enheten slå seg av. Når vannstanden øker, gjenopptar pumpen driften. Pumpen suger opp til en vannstand på 11 mm. Takket være den praktiske flerkoblingen kan du enkelt koble til forskjellige slangestørrelser. Pumpen er egnet for følgende tilkoblinger: 1"; G1"; 1 1/4"; G1 1/4".

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL