Ny

Gjenstand: EX10090495

|

Modell: HT-MD-500B

Motorisert trillebår - på belter - opp til 500 kg - 6.7 kW

kr 41 199,00 kr 44 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Effektiv – 950 x 680 x 465 mm tippbeholder med en bæreevne på 500 kg
  • kraftig - 6.7 kW bensinmotor pluss tre gir forover og ett gir bakover
  • Manøvrerbar – kjøreretningen kan enkelt kontrolleres ved hjelp av håndtaket og en sporvidde på 180 mm for bratte bakker eller gjørmete underlag
  • Allsidig - ideell på byggeplasser eller i hagen, f.eks. for transport av utgravd jord, steinsprut, steiner og klumpete materialer eller verktøy.
  • Slitesterk – solid og motstandsdyktig stålkonstruksjon med en motor som krever lite vedlikehold

PRODUKTBESKRIVELSE

Kraftig motorisert trillebår med fleksibel tippbeholder

Den motoriserte trillebåren fra hillverts høykvalitets håndverksutstyr tilbyr kraftig ytelse kombinert med den beste manøvrerbarheten og en sjenerøs tippbeholder. Dette gjør minibeltedumperen til det ideelle transportmiddelet for graving av jord, steinsprut, steiner og klumpete materialer eller anleggsutstyr med en totalvekt på opptil 500 kg, både i hagearbeid og landskapsarbeid samt på byggeplasser.

Tre gir frem og ett tilbake! Den lettmanøvrbare beltedumperen fra hillvert

Tyllebåren med motor får poeng fremfor alt for sin enkle kontroll via håndtaket. Den brukes til å velge ett av de tre girene eller revers, avhengig av lasten og underlaget. Takket være en sporvidde på gummibeltene på 180 mm, kan du flytte trillebåren med motor trygt selv i skråninger på opptil 15° eller på gjørmete eller følsomme overflater. Den kraftige 6.7 kW 4-taktsmotoren gir deg kompromissløs støtte.

Tippbeholderen til trillebåren med motor er spesielt sjenerøst utformet. Takket være sidepanelene med en høyde på opptil 46,5 cm og en lasteflate på 68 x 95 cm, kan den enkelt romme selv store mengder og gjenstander. 62° vippebrettet lar deg losse bulkmateriale raskt og med minimal innsats ved hjelp av en gasstrykkfjær. Sist men ikke minst overbeviser beltedumperen med lang levetid. Dette sikres av den solide og motstandsdyktige stålkonstruksjonen i kombinasjon med en motor som krever lite vedlikehold. For oppbevaring har maskinen en ventil som du bruker for å skru av drivstofftilførselen.

TEKNISKE DETALJER