Trustpilot
Ingen anmeldelser Bli den første til å vurdere dette produktet

Motorisert trillebår - på belter med skuffe - opptil 500 kg - 4.5 kW

kr 73 399,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10090498

|

Modell: HT-MD-500D

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 73 399,00
3+
5%
kr 69 729,05
5+
10%
kr 66 059,10
10+
15%
kr 62 389,15
Viktige funksjoner
  • Effektiv - 1230 x 660 x 500 mm måletippbeholder med praktisk lasteskuffe og en lastekapasitet på 500 kg.
  • kraftig - 4.5 kW bensinmotor pluss tre gir forover og ett gir bakover
  • Manøvrerbar - kjøreretningen kan styres hydraulisk samt en sporvidde på 180 mm for bratte bakker eller gjørmete underlag.
  • Allsidig - ideell på byggeplasser eller i hagen, f.eks. for transport av utgravd jord, steinsprut, steiner og klumpete materialer eller verktøy.
  • Slitesterk – solid og motstandsdyktig stålkonstruksjon med en motor som krever lite vedlikehold
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Kraftig motorisert trillebår med fleksibel tippbeholder

Den motoriserte trillebåren fra hillverts høykvalitets håndverksutstyr tilbyr kraftig ytelse kombinert med den beste manøvrerbarheten og en justerbar tippbeholder med lasteskuffe. Dette gjør minibeltedumperen til det ideelle transportmiddelet for graving av jord, steinsprut, steiner og klumpete materialer eller anleggsutstyr med en totalvekt på opptil 500 kg, både i hagearbeid og landskapsarbeid samt på byggeplasser.

Tre gir frem og ett tilbake! Den lettmanøvrbare beltedumperen fra hillvert

Tyllebåren med motor får poeng fremfor alt for sin enkle styring via et hydraulisk system, som du bruker til å regulere hastighet, kjøreretning og tippbeholderen inkludert lasteskuffer. Takket være en sporvidde på gummibeltene på 180 mm, kan du flytte trillebåren med motor trygt selv i skråninger på opptil 15° eller på gjørmete eller følsomme overflater. Den kraftige 4.5 kW 4-taktsmotoren gir deg kompromissløs støtte.

Tippbeholderen til trillebåren med motor er spesielt sjenerøst utformet. Takket være sidepanelene med en høyde på opptil 50 cm og en lasteflate på 66 x 123 cm, kan den enkelt romme selv store mengder og gjenstander. Du laster containeren uanstrengt med en hydraulisk frontskuffe. Med brettet som kan vippes hydraulisk med {{tipping_container_tilt_angle}}°, kan du losse bulkmateriale like enkelt med minimal innsats. Sist men ikke minst overbeviser beltedumperen med lang levetid. Dette sikres av den solide og motstandsdyktige stålkonstruksjonen i kombinasjon med en motor som krever lite vedlikehold. For oppbevaring har maskinen en ventil som du bruker for å skru av drivstofftilførselen.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


Sorter etter :

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter