Trustpilot
(11) Anmeldelser

Kompostkvern - 6,5 hk - 80 mm

kr 20 699,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10090080

|

Modell: HT-HECTOR 212T

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. fredag 10. mai
5% rabatt med minst 3 av samme vare, 10% rabatt med minst 5 av samme vare!
Samlet pris
Pr. stk.
Rabatt
kr 20 699,00
kr 20 699,00
0%
kr 62 097,00
kr 19 664,05
5%
kr 103 495,00
kr 18 629,10
10%
Viktige funksjoner
  • Kraftig - motor med 65 hk og 3600 omdreininger per minutt finkutter kvister og greiner opp til 80 mm i diameter
  • Fleksibel - trakt som kan helles opp til 90°
  • Effektiv - 6,5 hk med bensinforbruk på maksimalt 1,6 L pr. time
  • Holdbar - 5,5 L bensintank og 1,1 L oljetank gjør det mulig å jobbe uten avbrytelse i mer enn 2 timer
  • Transportabel og stabil - to store, oppblåsbare hjul og robust stålhus
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


3.9

Basert på 11 anmeldelser

Sorter etter :

for 3 år siden Lagt ut på Expondo Germany

Få gjort noe!

Vi har en hurtigvoksende hekk som er rundt 100 m lang. I løpet av noen år har det samlet seg en enorm mengde klipp, som jeg nå gradvis hakker opp. Makuleringsmaskinen jobber raskt og makulerer alt uten problemer. En topp enhet! Det som også slår meg som positivt er at det er uanstrengt å bytte stilling. Klar kjøpsanbefaling!

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo Ireland

Flishugger HT-Hector 212T

Ventet tre uker på levering som selvfølgelig var midt i koronaviruspandemien. Ved ankomst var det en rett frem montering av deler med skrunøkler som ble levert til jobben. Fyllte på motorolje, fylte bensintanken, flishuggeren startet ved første omdreining av nøkkelen. Med en vekt på litt over 80 kg er den veldig manøvrerbar for EN person. På 107Dba er det litt høyt, så var det øreklokker og selvfølgelig øyebeskyttelse. Jeg satte straks flishuggeren i arbeid. Den sendte veldig raskt ut en stor mengde kuttet tjære, knekk, hekk osv. fra hagen min til en veldig håndterlig masse mulch/flis og selvfølgelig bare en brøkdel av det opprinnelige volumet. Expondo hevder at den kan håndtere opptil 80 mm diameter. Har ikke nådd den diameteren ennå, men så langt har flishuggeren taklet alt som er matet inn i den. Imponerende ytelse, anbefales!

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på ManoMano France

Veldig bra produkt

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo Italy

Utmerket makuleringsmaskin

Jeg kjente ikke denne butikken, jeg må si at jeg var positivt imponert over effektiviteten til operatørene, tilgjengelig for ethvert problem. Når det gjelder produktet til denne prisen, kan du ikke finne noe med tenningen med nøkkelen samt med pull, dessuten er produktet veldig solid, vakkert og hakker veldig godt, jeg anbefaler det absolutt til alle de som ønsker å investere pengene sine i et profesjonelt produkt.

Vis original anmeldelse

for 10 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

TOPP CHIPPERS

Jeg kjøpte nylig denne flishuggeren fra expondo. Bestillingen var enkel, leveringen var rask og enheten er TOPP. Emballasjen var førsteklasses og monteringen var enkel. Makuleringsmaskinen er kraftig og kan enkelt trekke inn enda større greiner med løv! Dette gjør hakking gøy. :-)

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo France

God maskin

Etter montering uten problemer gjorde jeg en test på små. Grener av laurbær og større greiner på ca 5 cm poppel, bra arbeid som svarer til mine forventninger.Såes senere på større mengder.

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på ManoMano France

Jeg brukte den og den svarte til forventningene mine. Materiale, lett å montere. For greiner over 50 mm D, ingen mirakler. Veldig fornøyd med dette kjøpet.

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Amazon United Kingdom

Hillvert Hector 212T hageflishugger/mulcher

Hillvert Hector 212T Hageflishugger/Mulcher - levert innenfor lovet tidsramme. Dette ser ut til å være en forsvarlig maskin og har utført de oppgavene som kreves av den - makulering og mulching av store mengder busk- og hekkreduksjoner sammen med de mindre løvrike stiklingene. Reduserer 10 søppelposer med detritus ned til 2 på en ettermiddag. Den er av en vekt (rundt 80 kg) og konstruksjon (luftfylte dekk) som gjør den lett flyttbar dit den er nødvendig. Sikkerhetsinstruksjoner kom med maskinen, men viktige monterings- og driftsinstruksjoner manglet i utgangspunktet fra leveringen. Men når vi tok kontakt med den aktuelle avdelingen for expondo, ble disse lett gitt. Expondo var opptatt av å sikre at tjenesten vi fikk fra dem var tilfredsstillende, og når dette første problemet var rettet opp, var alt bra. De forsikret oss om at monterings- og driftsinstruksjoner i fremtiden vil bli inkludert i hver forsendelse. Vi er veldig fornøyd med maskinen.

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Expondo Switzerland

Ganske bra gjort ved første øyekast

Enkel montering, godt laget og robust chassis. Fungerer bra på små greiner men klarer ikke i det hele tatt å knuse greiner på 80 mm, fra 40 mm stopper motoren allerede og en grein på 50 mm stopper motoren! Anti-sprutplasten til innløpskanalen er for stiv og dårlig konstruert! (bytt med gummi og lange lister, mer effektivt! Lagersmøreniplene er dårlig plassert, spesielt på drivrembeskyttelsessiden, roter 90 grader for å plassere smøreniplene horisontalt, lettere å smøre og bedre beskytte!

Svar fra

Vennligst gi oss beskjed. Vi ønsker alltid å hjelpe og forbedre, men for å gjøre det trenger vi din støtte for å forhindre at dette skjer i fremtiden. Sammen skal vi oppnå dette.
Vis original anmeldelse

for 7 måneder siden Lagt ut på Expondo Finland

Det verste oppkjøpet i livet! Ingenting fungerer, og hvis det ikke varer lenge. Motbydelig montering fra defekte deler. Det er ikke engang verdt 5 euro. Kanskje jeg er så heldig, men det er et faktum!

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter