Trustpilot
Ingen anmeldelser Bli den første til å vurdere dette produktet

Gabion - 2 stk. - 102 x 32 x 51 cm

kr 1 199,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10090535

|

Modell: HI-WG-110

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. fredag 26. juli
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 1 199,00
3+
5%
kr 1 139,05
5+
10%
kr 1 079,10
10+
15%
kr 1 019,15
Viktige funksjoner
  • Allsidig - ideell for å designe vegger, blomsterbed, fontener og mye mer.
  • enkel - kan monteres ved å vri spiralforbindelsene, uten spesialverktøy
  • spenstig - ekstremt robust stålkurv tåler vind og vær
  • Estetisk - moderne og naturlig design med mange designmuligheter
  • Vedlikeholdsfri - når den er installert, er ingen ekstra pleie nødvendig
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Wirey, praktisk, god: universalgabioner laget av 4 mm tykt stål

Med de praktiske gabionene kan du strukturere hager, gårdsrom og mange andre uteområder i harmoni med naturen. Trådkonstruksjonen laget av stålstenger tåler ekstreme belastninger og forblir absolutt vedlikeholdsfri. Ulike materialer egner seg til fylling, som pukk, kalkstein, småstein, murstein eller treklosser. Høydepunktet? Den moderne og estetisk tiltalende utformingen av gabionene. Vårt tips: Sett kreative aksenter med eventyrlys eller planter og skap et naturlig blikkfang i hagen din.

Høykvalitets gabiongjerde laget av galvanisert ståltråd

Med et gabiongjerde gir du utmerket støybeskyttelse. Den fylte trådkurven egner seg dermed til hus på hovedveier og gir en følelse av privatliv og bokomfort i tillegg til fred og ro. Monteringen er veldig enkel. Du trenger ikke noe spesialverktøy. Du kobler sammen de enkelte veggene ved å skru inn spiralstenger i endene. Med 4 holder klemmene det resulterende buret sammen slik at det ikke buler ut til sidene.

Den sveisede gabionen fra hillvert gir mange fordeler i forhold til andre gjerder. La for eksempel klatreplanter klatre opp i den eller lage en alpinhage. Den åpne strukturen forvandles dermed over tid til et unikt grønt gjerde som gir hagen din liv.

Du kan også bruke en gabionkurv til å designe fasadekledning og andre utendørskonstruksjoner. For eksempel er de fylte kurvene egnet for å lage en peis, trapp eller et vindfang. Grillbordunderlag, sete, støtte- og terrassevegger, blomsterbed og mange andre hageelementer er også mulig. Det blir enda mer interessant når du bruker trådkurvene til å bygge fontener, dammer eller en hevet bassengomgivelse. Vær kreativ med settet med 2 gabioner!

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


Sorter etter :

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter