På salg

Gjenstand: EX10230230

|

Modell: GR-TR03

Trampoline - Ø 244 x 180 cm - 80 kg - nett - svart/grønn

kr 3 099,00 kr 3 799,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Spenstig – egnet for flere barn på grunn av bæreevne på 80 kg 
  • Sunn – utendørs moro som forbrenner kalorier og styrker det kardiovaskulære systemet samtidig som den beskytter leddene
  • Tilbehør – sikkerhetsnett inkludert
  • Slitesterk – takket være robust konstruksjon og slitesterke materialer 
  • Enkelt – monteringsmateriell og instruksjoner er inkludert i leveransen

PRODUKTBESKRIVELSE

Hagetrampolinen med optimale hoppforhold og maksimal sikkerhet

Trampolinen fra Gymrex garanterer timevis med utendørs moro. Denne trampolinen er enkel å montere og ikke minst robust og trygg med sin vektkapasitet på opp til 80 kilo. I tillegg til den gigantiske trampolinen med kantdeksel, inkluderer det komplette settet et pålitelig sikkerhetsnett. 

Sport og helse kombinert med moro på den gigantiske trampolinen fra gymrex

Utetrampolinen er spesielt generøs i sine dimensjoner på Ø 244 x 180 cm. Den høye bæreevnen på grunn av de 48 høykvalitetsfjærene med en diameter på 2,9 mm, kan flere barn eller en voksen ha mye moro på den. Å hoppe på en trampoline er en av de hippeste treningstrendene - ikke bare forbrenner det kalorier og styrker det sirkulasjonssystemet, det er også massevis av moro!

Takket være det robuste materialet og solide konstruksjonen har trampolinen lang levetid og er svært sikker. Det står på tre solide doble ben og er laget av galvanisert stål. Trampolinen er laget av elastisk polypropen. For å minimere risikoen for personskader er festene på sidene polstret med 15 mm tykt skum og dekket med et værbestandig polyetylenfjærdeksel. 

Beskyttelsespolstringen og sikkerhetsnettet gjør denne trampolinen svært trygg for lek. Det slitesterke sikkerhetsnettet minimerer risikoen for skade ytterligere for bekymringsløs lek. Det er lett å montere sikkerhetsnettet, som også kan åpnes med en glidelås.

Den store, runde trampolinen er veldig enkel å sette opp takket være det medfølgende monteringssettet med verktøy og bruksanvisningen. Du bør ideelt sett plassere trampolinen på et mykt underlag som gress, barkdekke eller sand, men du kan også sette opp trampolinen på harde overflater som betong.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL