Gjenstand: EX10230115

|

Modell: GR-ATM9

Inflatable Gym Mat - 600 x 200 x 20 cm - 400 kg - blue/white

kr 10 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig - mange anvendelsesmuligheter til gymnastikk, yoga og kung-fu
  • Sikker - materialet er sklisikkert, langvarig og formfast
  • Langvarig - takket være material på 1,000 den og robust konstruksjon
  • Transportabel - tar opp svært lite plass når den ikke er fylt med luft og transporteres med de fire bærestroppene
  • Lavt vedlikehold - lett å rengjøre
  • Enkel - raskt å fylle med luft, på bare 30 sekunder

PRODUKTBESKRIVELSE

For gymnastikk, lek eller avslapping: Oppblåsbar gymmatte fra Gymrex

Denne oppblåsbare treningsmatten fra Gymrex kan brukes profesjonelt på treningsstudio, dansestudio, kampsportskoler såvel som for privat bruk hjemme. Både på sportsskoler, yoga eller kung fu: Matten er sklisikker som gjør at du kan trene trygt uten å bekymre deg for at matten sklir. Matten kan blåses opp i løpet av bare 30 sekunder, og hardhetsgraden kan justeres individuelt via lufttrykket opp til maksimalt 7 bar for å passe til et stort utvalg av øvelser.

Trendy matte: Sport og lek kombinert gjør trening morsomt

Matten er 600 cm x 200 cm og har en høyde på 20 cm. Den har en bæreevne på 400 kg, som gjør den ideell for både barn og voksne og tåler dermed mye vekt. Det doble laget av PVC-stoff er ikke bare spesielt robust, men med en materialtykkelse på 1000 og dermed også svært motstandsdyktig. Madrassen er fremstilt av glassfibermateriale som gjør at madrassen holder sin form selv ved daglig og intensiv bruk. Selv om madrassen pumpes og tappes for luft ofte, vil den beholde sin form.

Gymmatten kan pumpes på bare 30 sekunder med en elektrisk pumpe. Ventilen gjør det mulig å forsegle den oppblåsbare treningsmatten på en pålitelig måte som igjen sikrer lange treningsøkter uten å måtte fylle opp madrassen med luft igjen. Det er to sorte nylonhåndtak på hver side for transport av den oppblåste matten. Matten kan raskt legges sammen etter trening: det tar kun ett minutt å tømme den for luft. Den oppblåsbare treningsmatten kan da enkelt transporteres og stuves bort på en plassbesparende måte.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL