B-varer

Gjenstand: EX20230168

|

Modell: GR-MG33

B-varer Cross Trainer - opptil 120 kg

kr 2 199,00 kr 2 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Effektiv – trener muskler i armer, ben, mage og bryst
  • Skjerm – viser tid, hastighet, avstand, repetisjoner og brente kalorier
  • Kompakt — passer i alle rom, takket være kompakt gulvplass på 85,5 x 58,5 cm
  • Komfortabel — bredt magebelte (23 x 18 cm) og myke, polstrede håndtak
  • Mobil – to hjul for enkel transport av treningsapparatet

PRODUKTBESKRIVELSE

Leddvennlig trening med crosstrainer opptil 120 kg

Sport og helse blir bare viktigere i livene våre — enten for balansering eller for forebygging. Med solid crosstrainer GR-MG33 fra Gymrex, eksperter på utholdenhetstrening, kan du utføre effektiv helkroppstrening for armer, ben, mage og bryst på minimal plass. Ved regelmessig bruk, vil det leddvennlige treningsapparatet gi deg fastere kropp og en følelse av generelt velvære!

Treningsapparat i høy kvalitet og ergometersykler fra Gymrex

De to håndtakene på 19,5 cm har myk polstring, som sammen med magebeltet på 23 x 18 cm gir maksimal komfort under treningen. Beltet kan også justeres individuelt i høyden. Ettersom armene svinger med apparatet, får du også trent muskler i overkroppen. De flytende bevegelsene er veldig skånsomme, og sliter ikke på leddene.

De to sklisikre fotplatene med senket påstigning måler 35,5 x 12,8 cm hver. Derfor passer apparatet også for store atleter med en vekt opptil 120 kg. Du kan til enhver tid se informasjon om tid, avstand og hastighet på treningsapparatets LCD-skjerm. Dette gjør det enkelt å måle og spore treningens fremgang, hvor mange kalorier du har forbrent, samt antall repetisjoner.

Beskyttelseshettene på de fire føttene gir stabilitet og forhindrer riper på gulvet. Det ovale apparatet opptar en gulvplass på 85,5 x 58,5 cm, og de to hjulene gjør den enkel å transportere. Oval crosstrainer er laget av robust rørstål. Ikke bare er den robust, men også veldig enkel å rengjøre, akkurat som de andre materialene som er brukt.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL