B-varer
Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Gjenstand: EX20230209

|

Modell: GR-MG58

B-varer Ryggmaskin - 135 kg

kr 24 299,00 kr 30 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Fleksibel – optimal for treningssentre og hjemmetreningssentre
  • Praktisk – ergonomiske håndtak for en komfortabel treningsøkt
  • Sunn – trener øvre ryggmuskler og skuldre
  • Høy kvalitet - slitesterkt, høykvalitets materiale
  • Behagelig – komfortabelt sete

PRODUKTBESKRIVELSE

Den lave ryggmaskinen fra Gymrex for treningsstudioet ditt!

Driver du et treningsstudio eller planlegger du å sette opp et hjemmetreningsrom? Da trenger du ryggmaskinen GR-MG58 fra Gymrex for å trene øvre ryggmuskler og skuldre! 100 % komfort, materiale av høy kvalitet og høy lastekapasitet! Den lave radmaskinen utvider treningsmulighetene dine og lar deg investere i helse, stabilitet og holdbarhet!

Høy kvalitet og solid – ryggmaskin!

Ryggtreneren er svært robust og tåler en maksimal vekt på opptil 135 kg takket være pulverlakkert stål. Den er dermed egnet for en rekke treningsmetoder og idrettsutøvere med ulike styrker, enten det er nybegynnere eller proffe. Maskinen har i tillegg ergonomiske håndtak.

Setet er laget av skinnbetrukket skum for å støtte deg komfortabelt under treningen. Takket være stål og den svarte fargen har bakpressmaskinen det optimale treningsutseendet og er perfekt for treningssentre og hjemmetreningssentre av alle slag.

TEKNISKE DETALJER