(6) Anmeldelser

Gjenstand: EX10260009

|

Modell: STAR_BIN_03

Søppelbøtte med sensor til kjøkken - 50 L - Rund - Med innerbøtte

kr 1 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Åpnes og lukkes automatisk
  • Bevegelsessensor med en rekkevidde på 30 cm og en LED-skjerm
  • Mobil, batteridrevet
  • Hygienisk og slitesterkt materiale på utsiden, rustfritt stål er lett å rengjøre

PRODUKTBESKRIVELSE

Søppelbøtte med sensor til kjøkken - 50 L - Rund - Med innerbøtte

En søppelbøtte bør først og fremst være praktisk å bruke. Søppelbøtten med sensor til kjøkken STAR_BIN_03 er laget av rustfritt stål og ser bra ut, men den er også utrolig praktisk fordi den åpner seg så snart du nærmer deg den, og den lukkes automatisk igjen. Du trenger ikke engang å berøre åpningen, noe som gjør den enda mer hygienisk. Ja, det er også komfortabelt. Innsamling av avfall kan være så enkelt!

Praktisk, elegant og hygienisk - søppelbøtten med sensor til kjøkken fra Fromm & Starck svelger avfall på en komfortabel måte

Lokket på søppelbøtten holder seg lukket og luktsikkert helt til du kommer opptil 30 cm i nærheten av det med et stykke papir eller en epleskrott. Bevegelsessensoren registrerer bevegelsen og åpner lokket. Du kan enkelt kaste avfallet i bøtten. Så snart sensoren ikke registrerer mer bevegelse, lukker den automatiske mekanismen lokket igjen etter fem sekunder. Resterende tid vises via en LED-diode og telles ned.

Den automatiske bevegelsen med en bevegelsessensor har mange fordeler. Lokket på søppelbøtten åpnes kun når du vil kaste noe, og forblir lukket resten av tiden. Dette er en stor fordel, spesielt med bedervet avfall. Du trenger ikke å berøre lokket, som ofte er skittent på konvensjonelle søppelbøtter. Helsen din beskyttes. Og selvfølgelig er det komfortabelt, du trenger ikke engang å bekymre deg for å åpne bøtten, den bare åpnes.

Innsiden av søppelbøtten med sensor er også hygienisk. Innsiden er laget av polypropylen (PP) som krever lavt vedlikehold. Om nødvendig kan den lett rengjøres. Utsiden er laget av rustfritt stål av høy kvalitet, som karakteriseres av lang levetid og glatte overflater som kan rengjøres veldig enkelt.

Sensoren har en på / av bryter på et beskyttet sted. Den automatiske er drevet av fire Mignon AA batterier (ikke inkludert), slik at du kan sette opp søppelkassen uavhengig av en ekstern strømkilde. Om nødvendig kan lokket på bøtten også åpnes manuelt.

Oversikt over fordeler

Ja, du kan finne andre størrelser og modeller i kategorien Hotellutstyr / Søppelbøtter på expondo.

""

"

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 6 anmeldelser

08.02.2023

Ein großer Erleichterung für den Abfall in der Küche

08.02.2023

Comodissimo, leggero, capiente.

08.02.2023

Firmaet reagerer hurtigt og svarer på tvivlspørgsmål meget hurtigt og handler derefter . Varen lever fuldt ud til vore forventninger.

08.02.2023

Funktioniert super, eine echte Erleichterung in der Küche!

08.02.2023

Fantastic trash can. Smooth ordering and delivery. Very happy with the whole experience.

08.02.2023

Helt Super 5 stjerner