På salg

Gjenstand: EX10260238

|

Modell: STAR_MCAB_24

Oppbevaringsskap i metall - 1 oppbevaringsrom - grå / mørk grå

kr 7 599,00 kr 8 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig — skapet kan brukes i kontorer, biblioteker eller svømmehaller
  • Trygt — mekanisk lås med to nøkler
  • Høy kapasitet — opp til 100 kg, to hyller med lastekapasitet på 20 kg hver
  • Nøytral lukt — ventilasjonshull for optimal luftsirkulasjon
  • Stabil — robust stålkonstruksjon dekket med et 0.6 mm tykt epoksylag

PRODUKTBESKRIVELSE

Låsbart garderobeskap til kontor, skoler eller svømmebasseng

Om du trenger å oppbevare mobiltelefonen din, viktige dokumenter, lommeboken eller andre verdigjenstander på et trygt sted, kan du være trygg på at det romslige omkledningsskapet STAR_MCAB_24 fra Fromm & Starck holder alt trygt bak en robust ståldør. Den diskrée miksen av grå og mørk grå passer inn i ethvert interiør og kontorlokale.

Trygt og stabilt — oppbevaringsskapet fra utvalget av industrielt utstyr fra Fromm & Starck

Med sin solide konstruksjon og låsen av høy kvalitet med to nøkler, er innholdet i skapet beskyttet mot uønsket tilgang. Dette gjør skapet til en uvurderlig del av møblementet i ethvert kontor, verksted og bibliotek. Praktisk: med sin lille innsynsluke i døren, samt en kleshenger og en krok, er dette personalskapet perfekt for å lagre klær. Dimensjonene på skapet er 33 x 42,5 x 168 cm, og ventilasjonshull sikrer optimal luftsirkulasjon.

Det allsidige stålskapet har en mørk grå dør, og er belagt med motstandsdyktig epoksy. Oppbevaringsskapet er også egnet for røffere miljø som industrihaller eller et verksted, uten at det slites. Skapet har en maksimal lastekapasitet på 100 kg, og hver av de to hyllene kan bære en vekt på opptil 20 kg.

Det 38 cm brede metallskapet kan lett monteres sammen og settes opp ved hjelp av den lettforståelige bruksanvisningen. Med en høyde på 1,80 m har skapet stor lagringsplass, noe som beriker ethvert kontor eller verksted. Føttene i plast sikrer at skapet står stødig, og beskytter samtidig gulvet mot riper og andre skader.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL