B-varer

Gjenstand: EX20260137

|

Modell: STAR_SEAT_11

B-varer Stol - 2 stk. - opp til 150 kg - sete 43,5 x 43 cm - sort - transparent ryggstø

kr 2 099,00 kr 2 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Robust - holdbar konstruksjon som holder opp til 150 kilo
  • Allsidig - perfekte stoler for restauranter, cafeer, kontor eller venterom
  • Komfort - ergonomisk stol med sete på 43.5 x 43 cm
  • Lett å rengjøre - svært lett å rengjøre takket være plast og stål
  • Stilig - elegant og tidløst design

PRODUKTBESKRIVELSE

Perfekte stoler for restauranter, cafeer, kontor eller venterom

Denne designstolen STAR_SEAT_11 fra Fromm & Starck kan for eksempel brukes ved spisebordet, kjøkkenet, på balkongen eller venterommet. Fromm & Starck er dine eksperter innenfor kontorinnredning og møbler som også kan brukes i andre anledninger. Selvsagt kan du også gjøre deg selv komfortabel på kjøkkenet hjemme eller på balkongen.

Komfortable møbler fra Fromm & Starck sitt utvalg for kontor og industri

Den sorte stolen er laget av plast som er motstandsdyktig med et sete som har mål på 43,5 x 43 cm. Ryggstøtten er transparent som gjør denne designstolen iøynefallende. Stolene i dette settet på to kan hver holde en vekt på opp til 150 kg og vil ikke knirke selv under maksimal belastning. Spisestolene er formet ergonomisk med høy ryggstøtte som gjør at en kan lene seg bakover både på venterommet eller cafeen. De to skrå bakbeina lar deg slappe av i litt tilbakelent sittestilling.

Den robuste rammen med fire ben sikrer at stolen alltid står stabilt. Føttene er utstyrt med plastbelegg for å forhindre riper på overflater. Benene er konstruert av stål med utseende som treverk. Materialene som polypropylene og stål er robuste og holdbare samtidig som det er lett å vedlikeholde. Velg dette tidløse og elegante settet med to plaststoler som en del av ditt interiør.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL