Gjenstand: EX10260105

|

Modell: STAR_BIN_07

Avfallsbøtte med sensor - 70 L - rektangulær

kr 2 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Kontaktløs - åpnes og lukkes automatisk
  • Bevegelsessensor - rekkevidde på 20 centimeter og LED-display
  • Allsidig - en avfallspose eller to separate avfallsposer
  • Transportabel - batteridrevet og kan dermed flyttes
  • Hygienisk - holdbart rustfritt stål som er lett å rengjøre

PRODUKTBESKRIVELSE

Søppelbøtte med et volum på 70 liter

En søppelbøtte bør alltid være hygienisk. Avfallsbøtten STAR-BIN_07 med sensor åpner seg selv så snart du nærmer deg den og lukkes deretter automatisk. Du trenger ikke å berøre søppelbøtten for å åpne den, som gjør den svært hygienisk. Å kaste søppel har aldri vært enklere!

Praktisk, elegnat og hygienisk - avfallsbøtte med sensor fra Fromm & Starck

Avfallsbøttens lokk er lukttett helt til du nærmer deg 20 centimeter unna med for eksempel papir eller en eplekjerne. Bevegelsessensoren registrere bevegelsen og åpner lokket automatisk. Så snart sensoren ikke lengre registrerer bevegelse, venter den i 5 sekunder før lokket lukkes. Lukketiden telles ned på et LED-display.

Det automatiske systemet med bevegelsessensor har mange fordeler: Lokket til søppelkassen åpnes kun hvis du vil kaste noe, resten av tiden forblir det stengt. Dette er spesielt viktig for søppel med lukt. Du trenger ikke å berøre lokket. Og selvfølgelig er det praktisk når bevegelsessensor åpner søppelbøtten automatisk.

Du kan bruke denne automatiske doble søppelboksen for å skille søppel. I den 70 liter store søppelbøtten kan du feste enten en stor eller to separate avfallsposer. Dette gjør det mulig å skille ut for eksempel søppel og plast i hver avfallspose. Avfallsposene er lette å skifte ut. Avfallsbeholderen er laget av rustfritt stål av høy kvalitet og er kjennetegnet ved høy holdbarhet og glatt overflate som er lett å rengjøre.

Den er utstyrt med en av/på-knapp for sensoren. Den automatiske sensoren drives av seks AA-batterier (ikke inkludert), slik at du kan sette opp avfallsbeholderen uavhengig av hvilken som helst ekstern strømkilde. Lokket på avfallsbeholderen kan også åpnes manuelt om ønskelig.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL