Gjenstand: EX10280013

|

Modell: WIE-NET-4

Lastenett for tilhenger - 4 x 3 m - 45 x 45 mm. masker

kr 1 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig - 4 x 3 meter er perfekt for bruk som sikkerhetsnett for tilhengere, stillas, landbruk, byggeplasser, etc.
  • Robust - laget av elastisk plast med en høy rivemotstand og forsterket kant
  • Grov netting - 45 x 45 centimeter masker sydd sammen
  • Værbestandig - UV-resistent og vannavvisende
  • Kompakt - kan festes på et øyeblikk og legges sammen for å oppbevares plassbesparende

PRODUKTBESKRIVELSE

Rivebestandig lastenett for økt sikkerhet i det daglige arbeidet

Enten du transporterer flyttebokser eller monterer det som et sikkerhetsnett på siden av stillas så har du økt sikkerheten med dette lastenettet WIE-NET-4 fra Wiesenfeld, dine eksperter på industrielt utstyr. Om nønskelig kan du også bruke sikkerhetsnettet som et høynett eller en beskyttende barriere mot fallende gjenstander under tak.

Ingenting blåser av hengeren med lastenettet fra Wiesenfield

Det knutefrie lastenettet laget av mykt og spenstig polypropylen med en materialtykkelse på 5 millimeter er ideell for å sikre større gjenstander takket være 45 x 45 cm. masker. På grunn av sin høye UV-motstand er det værbestandige nettet spesielt holdbart og råtner ikke. I tillegg absorberer plastnettet knapt vann, noe som også gjør det mindre utsatt for forvitring og miljøpåvirkning.

Takket være det elastiske materialet sørger nettet på 4 x 3 meter at last holdes på plass på hengeren, lasteområdet eller i søppelcontaineren. Den forsterkede kanten gjør at nettet kan festes med stropper, kroker eller et tau. På grunn av dets rivemotstand, lar kapellet til tilhengeren sikre alt fra blader og hageavfall til tresnitt under skogarbeid så godt at det ikke faller på veien under transport. Lastenetett veier knapt noen ting og festes til tilhengeren på bare et øyeblikk. På grunn av den lette vekten kan den lagres pent til neste bruk.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL