B-varer

Gjenstand: EX20250465

|

Modell: UNI-WD-150

B-varer Vanndestilator - 4 L - kanne i glass

kr 2 199,00 kr 2 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Praktisk - destillert vann uten skadelige stoffer og urenheter
  • Effektiv - 4 L volum, rengjør 1 L vann i timen
  • Holdbar - takket være solide materialer og høy kvalitet
  • Hygienisk - innsiden er laget av rustfritt stål
  • Sikker - takket være automatisk avslåing med temperaturer på over 160°C

PRODUKTBESKRIVELSE

Rent vann uten skadelige stoffer med destilator fra Uniprodo

Med vanndestillatoren UNI-WD-150 fra Uniprodo fjernes effektivt salt, sporelementer, mikroorganismer, rester av medisin, kalk, bly og urenheter fra vannet. Destillering av vann er særlig godt for rengjøring da vannet lettere tar opp skitt og motvirker kalk. Også destillert vann kan brukes til å fylle elektriske apparater som strykejern. Og ikke minst er det destillerte vannet også godt å drikke, noen mener også det blir bedre smak av kaffe eller te. Tanken om at destillert vann er helseskadelig har nå vist seg å være falsk informasjon, det skal imidlertid ikke drikkes utelukkende eller i overkant. Spar deg tid og penger ved å bære tunge brett med vann fra butikken.

Effektiv vanndestilator fra Uniprodo med stort volum

Med en effekt på 820 W og et volum på 4 L er den svært effektiv. Destillatoren renser opp til 1 liter vann i timen for skadelige stoffer og urenheter. Innsiden av rustfritt stål sikrer høy standard og hygiene underveis i rengjøringprosessen. Det ferdigstilte vannet havner i den praktiske og elegante kannen av glass.

Takket være den automatiske avslåingen og temperaturer på over 160°C er vanndestillatoren svært sikker i bruk. Dette er garantert på grunn av den høye kvaliteten. Kjøp denne vanndestilatoren og nyt rent vann uten skadelige stoffer og urenheter.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL