Ozongenerator - 10.000 MG/H - 110 Watt
2299,00 NOK Inkl. mva

Ozongenerator - 10.000 MG/H - 110 Watt

Leverandør: ulsonix | Artikkelnummer EX10050050 | Modell: AIRCLEAN 10G

Ozongenerator - 10.000 MG/H - 110 Watt
Ozongenerator - 10.000 MG/H - 110 Watt
Ozongenerator - 10.000 MG/H - 110 Watt
Ozongenerator - 10.000 MG/H - 110 Watt
Ozongenerator - 10.000 MG/H - 110 Watt
Ozongenerator - 10.000 MG/H - 110 Watt
Spill video
360° foto
Klikk for å se bildene
2299,00 NOK
eller

105,28 NOK /måned /mo with Klarna

Lær mer

Inkl. mva

 • Gratis forsendelse til Norge

  ?

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

 • 30 dagers returrett

  ?
 • 3 års garanti

Klar til å sendes Ved bestilling + betaling innen de neste 11 timene 12 minuttene , sendes varene i dag.

Produkt-highlights

 • Ozonkraft: 10,000 mg per time
 • Effekt: 110 W
 • Integrert UV-lys
 • Timerfunksjon på opptil 24 timer
 • Inkludert fjernkontroll

 • Effektiv fjerning av ubehagelig lukt
 • For renovering, luftkondisjonering, avfalls- og sanitetsrom, for fjerning av røyk-, mugg- og dyrelukt
 • Robust deksel av pulverlakkert stål / Enkel å betjene ved bruk av display eller fjernkontroll
 • Høy og effektiv ozonproduksjon på opptil 10,000 mg per time / Timerfunksjon på opptil 24 timer
 • Egnet for kontinuerlig bruk / Effekt: 110 W, Spenning: 230 V / 50 Hz
 • Integrert UV-lys / 4 gummiføtter

Ozongenerator - 10,000 MG/H - 110 Watt

Ozongeneratoren AIRCLEAN 10G fra Ulsonix hjelper til å nøytralisere luft med sterk lukt. Med hjelp av ozon kan skadelige muggsporer fjernes fra luften og dermed lindre allergier og fremme helse. Ubehagelige lukter som følge av oversvømmelse eller brann kan bekjempes med AIRCLEAN 10G. Ozonapparatet kan brukes ved oppussing, samt til klimaanlegg, spesielt i bilverksteder, i hotellbransjen, i avfalls- og sanitæranlegg, men også mot sigarett- eller dyrelukt i kjøretøy eller båter. Takket være det praktiske bærehåndtaket på toppen og den lave vekten av ozonapparatet, kan det lett transporteres og brukes til enhver tid.

Ozongeneratoren har en ozonkapasitet på 10,000 mg per time og er i stand til å fjerne dårlig lukt raskt og effektivt. Med den integrerte UV-lampen, fungerer AIRCLEAN 10G jevnt og produserer alltid samme mengde ozon. Ved hjelp av en vifte blir ozon raskt og jevnt fordelt ut i rommet. AIRCLEAN 10G er dekket av pulverlakkert stål, har en UV-lampe og er utstyrt med fire gummiføtter for å forhindre at den sklir.

Generatoren har et innebygd filter som sørger for at luften blir effektivt rengjort og gjør slik at uønskede partikler ikke trenger inn i maskinen. Filteret kan lett veksles uten bruk av verktøy. Den 2,3 meter lange kabelen kan kveiles og festes bak på maskinen. Ozongeneratoren er også utstyrt med en elektronisk sikring som beskytter den mot kortslutning eller overbelastning.

Denne Ozongeneratoren fra Ulsonix har flere moduser for individuell bruk. I "On" -modus lyser displayet og viften er klar til bruk. I "On + Ozone" -modus frigis ozonplater laget av keramikk i tillegg til displayet og viften, som frigir ozon. De forskjellige programmene er forhåndsinnstilt. Hvert program har forskjellige arbeids- og pausetider.

Man kan enkelt justere innstillingene på AIRCLEAN 10G ved enten å bruke det digitale displayet eller fjernkontrollen som følger med. Den er også utstyrt med en praktisk timerfunksjon, som kan brukes til å kontrollere driften av ozongeneratoren i opptil 24 timer. Denne modellen er derfor også egnet for kontinuerlig bruk.

Hvordan bruker jeg ozon på en trygg måte? Ozon kan bare brukes i lukkede rom der det ikke oppholder seg mennesker eller kjæledyr. Ingen skal oppholde seg i et rom som er behandlet med ozon før 2 timer etter behandlingen. Rommet skal også luftes i minst 30 minutter etter behandlingen. Pust aldri ozon direkte fra enheten. Produser bare mengden ozon som tilsvarer romstørrelsen. Forsikre deg om at det ikke er brennbare gasser eller eksplosive materialer i nærheten av ozongeneratoren. Denne enheten benytter UV-lys, som mennesker, kjæledyr og planter ikke skal eksponeres direkte for. UV-stråling kan forårsake brannskader i huden eller øynene. Beskytt deg selv og omgivelsene dine mot direkte UV-stråling. Les bruksanvisningen nøye før du tar i bruk ozon og følg alle sikkerhetsinstruksjonene.

Last ned et advarselsskilt om desinfisering.

Finn ut hvor effektivt ozon bekjemper bakterier og mugg! Forskning utført av den polske statens sanitærinspektorat (Sanepid) har vist at prosessen utført med ozongeneratoren fra ulsonix kan være et utmerket til konvensjonelle desinfeksjonsmetoder og fjerner biologiske forurensninger selv på steder som er vanskelig tilgjengelige.

PDF

Modell
AIRCLEAN 10G
Artikkelnummer
5050
Tilstand
Ny
Material
Pulverlakkert stål
Effekt
110 W
Spenning
230 V / 50 Hz
Ozonkraft:
10,000 mg / 10 g
UV-lys
118 mm, 4 W, 254 nm
Vifte
170 m³/t
Kabellengde:
2,3 m
Mål (lxbxh)
32,00 x 18,00 x 30,00 cm
Vekt
4,22 kg
Forpakningsstørrelse
38,00 x 24,50 x 35,00 cm
Forsendelsesvekt
4,90 kg
Teknisk tegning
Bruksanvisning
Leveranseomfang
 • Ozongenerator AIRCLEAN 10G
 • Luftfilter
 • Fjernkontroll
 • Bruksanvisning

Ozonleksikon

1. Hva er ozon?

Ozon (også kalt O3 eller trioksygen) er et molekyl bestående av tre oksygenatomer. I stratosfæren beskytter den alle levende ting på jorden mot skader forårsaket av ultrafiolett (UV) stråling. Ozon er et ekstremt reaktivt molekyl og reagerer derfor veldig lett med stoffer som ammoniakk, noe som kan forhindre ubehagelig lukt.

2. Hvordan fungerer en ozongenerator?

Hos de fleste ozongeneratorer suges luften inn på baksiden av enheten med en integrert vifte. Inne i generatoren blir luften filtrert av bakterier ved hjelp av luftfilteret og en spesiell UV-lampe. Luften passerer deretter langs de innebygde keramiske platene, hvor oksygenet omdannes til ozon ved elektrisk utladning. Derfra går ozon tilbake til rommet gjennom forsiden av maskinen.

3. Hva bruker man en ozongenerator til?

Ozongeneratorer er ideelle for å forbedre eller fornye inneluft. Ozonens reaktivitet nøytraliserer ubehagelige lukt.

4. Sikkerhetstips

Ozon er giftig i høyere konsentrasjoner og kan være skadelig for helsen, så det må tas forholdsregler for å forhindre ukontrollert utslipp av ozon. Maskinen bør kun håndteres av fagpersonell. For mest effektiv bruk anbefales det å erstatte ozongeneratorens keramiske plater hver 6. måned. Varemerket Ulsonix tilbyr høy kvalitet og europeisk levering av reservedeler. De passende reservedelene kan man finne i nettbutikken.

5. Merknad om slitasje og deler:

Den keramiske platen i enheten som kreves for ozonbehandling er en reservedel og bør skiftes ut regelmessig. For effektive bruk av ozongeneratoren anbefaler vi å bytte de keramiske platene:

  • - hver 6. måned ved intensiv bruk (over 8 timer/dag),
   - hver 12. måned ved normal bruk (4 til 6 timer/dag),
   - hver 18. til 24. måned ved normal bruk (under 4 timer/dag).
 • Reservedeler dekkes ikke av garantien. Du finner tilsvarende keramiske plater i nettbutikken vår.

  Finnes det noen tester som bekrefter effektiviteten av ozonbehandling med enheter fra ulsonix?

  Ja, vi har resultaten av test från den polska statliga sanitetsinspektionen (Sanepid), som undersökte ozongeneratorerna från ulsonix i augusti 2020. Dessa tester bekräftade att ozonbehandling kan ta bort biologiska föroreningar även på svåråtkomliga platser som lätt missas.

  Kan ozongeneratorer också användas på kontor eller kan de skada tekniken där?

  Generatorerna kan användas på kontor, det finns ingen fara för tekniken. Dock får inga personer vara i rummet under sanering.

  Hvor lenge varer luftfilteret? Kan det rengjøres med vann?

  Det avhenger av hvor mye det brukes og forholdene som enheten bruker. Filteret kan vaskes med vann og skal tørkes godt etterpå.

  Slås ozonatorene av automatisk når du bruker tidtakeren?

  Ja, ozongeneratoren slås av automatisk når tidtakeren stopper.

  Hvordan kan jeg innstille ozontiden ved å bruke timeren på displayet? I bruksanvisningen finner jeg kun informasjon om auto-modus. Hvor lenge skal behandlingen vare for å være mest mullig effektiv?

  På de modellene som har et display kan du selv stille inn tid, pause og antall arbeidssykluser. Den anbefalte varigheten avhenger av rommets størrelse og ozongeneratorens kraft. Anbefalt varighet kan du finne i tabellen i bruksanvisningen.

  Gjelder informasjonen om utskiftbare keramikkplater hver sjette måned for alle modellene? Hvor ofte må jeg skifte ut lampen?

  Det avhenger av hvor ofte enheten brukes. Lampen skal byttes ut når den slutter å fungere. Den har en levetid på ca. 7 000 timer.

  Fungerer alle ozongeneratorene med keramiske plater? Har dere en modell som fungerer kun med UV-lampe?

  Vi har ikke en slik modell. Alle ozongeneratorene har en keramisk plate for generering av ozon. Når prosessen starter så startes også lampen. Det er ikke mulig å anvende kun lampen.

  Har ECO-serien innebyget plater foruten lampen?

  ECO-serien er ikke utstyrt med lampe. Men hver ozongenerator er utstyrt med keramiske plater for ozonproduksjon.

  Er det komplisert å bytte ut deler?

  Luftfilteret er svært lett å skifte ut. De keramiske platene krever litt mer øving og bør skiftes ut av en person med erfaring og autorisasjon.

  Hvordan skal man velge riktig ozongenerator til rommet en ønsker å bruke det i? Til hvor stort areal er 5 g, 7 g, 10 g, 15 g, og 20 g beregnet på?

  Det er en tabell i bruksanvisningen. En kraftigere ozongenerator er mer effektiv i større rom og kan være påslått i kortere intervaller.

  Stemmer det at en ozongenerator skal plasseres så høyt som mulig for økt effektivitet?

  Ja, siden ozon er tyngre enn luft er det anbefalt at apparatet står på et sted i høyden og ikke på gulvet.

  4 Basert på 4 anmeldelse(r)

  Sorter etter...

  Legg igjen en anmeldelse (5 stjerner er høyest, 1 er lavest)
  Klikk på lenken som sendes til din e-postadresse og bekrefte din kommentar! Den kommer att publiseres etter verifisering.

  Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

  Gjennomgå av DomWar (6. des. 2021)
  Gjennomgå av DomWar (6. des. 2021) Bullshti not a company

  My order went missing

  expondo experts reply 10. mars 2022

  Thank you for your feedback, we are constantly working to improve our products and service.

  Gjennomgå av Sergio (29. okt. 2021)
  Gjennomgå av Sergio (29. okt. 2021) Sistema di avvio migliorabile per maggiore sicurezza

  Premendo il tasto “TIMER” l’ozonizzatore si avvia immediatamente per cui le regolazioni di durata dell’accensione avvengono con emissione di ozono in corso esponendo l’operatore a rischio di respirazione.
  Sarebbe opportuno e più sicuro che l’emissione dell’ozono iniziasse a fine della programmazione del timer. Questa anomalia è presente anche quando si agisce sui programmi pre impostati.N

  Gjennomgå av Marek Ševčík (6. apr. 2020)
  Gjennomgå av Marek Ševčík (6. apr. 2020) Spokojenost

  Jsem spokojen. Zpočátku moje sestra nedokázala správně nastavit režim a tak přístroj jel celou noc a v důsledku toho patrně vydesinfikoval cele středisko. Jsem rád,že mám slušný přístroj ,na který se mohu spolehnou....v době COVID 19 je to zvláště důležité jak pro nás,tak pro naše klienty

  Gjennomgå av Jan Procházka (20. feb. 2020)
  Gjennomgå av Jan Procházka (20. feb. 2020) Ozonový generátor 10g

  Dle odborné konzultace prodejce mi byl doporučen tento výrobek. Funguje naprosto bez problému. Plní svou funkci. Kvalitní provedení se zárukou. Levnější modely od neznačkových čínských výrobců se dle mého názoru vůbec nevyplatí.

  Expondo-ekspert

  Fortsatt usikker?

  Våre eksperter står klar til å hjelpe.
  21 93 53 21
  Ma - Fr 10:00-16:00
  Ozongenerator - 10.000 MG/H - 110 Watt
  2299,00 NOK
  Inkl. mva, avgifter og fraktkostnader
  Ulsonix Luftfilter AIRCLEAN-filter
  I stedet for: 879,00 NOK
  779,00 NOK
  Inkl. mva, avgifter og fraktkostnader
  Dette produktet
  • Ozonkraft: 10,000 mg per time
  • Effekt: 110 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon på opptil 24 timer
  • Inkludert fjernkontroll

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  Ozongenerator - 10.000 MG/H - 110 Watt

  Ozongenerator - 10.000 MG/H - 110 Watt

  (4)
  2299,00 NOK

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  • Ozonkraft: 10,000 mg per time
  • Effekt: 110 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon på opptil 24 timer
  • Inkludert fjernkontroll
  • Ozonkraft: 7.000 mg per time
  • Effekt: 98 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon på opptil 24 timer
  • inkl. fjernkontroll

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  Ozongenerator - 7000 MG/H - 98 Watt

  Ozongenerator - 7000 MG/H - 98 Watt

  (2)
  Statt: 2499,00 NOK 1699,00 NOK

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  • Ozonkraft: 7.000 mg per time
  • Effekt: 98 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon på opptil 24 timer
  • inkl. fjernkontroll
  • Ozonkraft: 20.000 mg per time
  • Effekt: 205 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon på opptil 60 minutter

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  Ozongenerator - 20000 MG/H - 205 Watt

  Ozongenerator - 20000 MG/H - 205 Watt

  (5)
  2699,00 NOK

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  • Ozonkraft: 20.000 mg per time
  • Effekt: 205 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon på opptil 60 minutter
  • Ozonkraft: 20 000 mg per time
  • Effekt: 205 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon opp til 24 t
  • Fjernkontroll inkludert

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  Ozongenerator - 20000 MG/H - 205 Watt

  Ozongenerator - 20000 MG/H - 205 Watt

  (1)
  3399,00 NOK

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  • Ozonkraft: 20 000 mg per time
  • Effekt: 205 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon opp til 24 t
  • Fjernkontroll inkludert
  • Ozonkraft: 15.000 mg per time
  • Effekt: 160 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon på opptil 24 timer
  • Inkludert fjernkontroll

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  Ozongenerator - 15000 MG/H - 160 Watt

  Ozongenerator - 15000 MG/H - 160 Watt

  (2)
  2799,00 NOK

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  • Ozonkraft: 15.000 mg per time
  • Effekt: 160 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon på opptil 24 timer
  • Inkludert fjernkontroll