Gjenstand: EX10030404

|

Modell: SBS-IR-1300-16

Infrarødt termometer - 50°C til 1,300 °C

kr 1 999,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig - takket være et bredt måleområde fra -50°C til 1300°C
  • Presise måleresultater - nøyaktighet på ± 2°C (avhengig av temperatur)
  • Enkel avlesning - LCD display med bakgrunnsbelysning
  • Nøyaktig laser - velg målepunkt og optimalt D: S forhold på 16: 1
  • Strålingsevne - kan justeres for å passe objektet med en faktor fra 0.1 til 1
  • Energibesparende - automatisk avslåing etter 10 sekunder

PRODUKTBESKRIVELSE

Infrarødt termometer med et bredt spekter

Det infrarøde termometeret SBS-IR-1300-16 hjelper deg å finne temperaturen på alle slags overflater uten å måtte berøre dem. Dette gir enorme fordeler når det gjelder svært varme eller svært kalde overflater, for eksempel i metallarbeid eller i kjølerom. Du kan bruke det digitale infrarøde termometeret til å fastslå temperaturen på varmekilder som er vanskelige å komme til. Dette instrumentet er et nyttig verktøy for å måle temperatur når du utfører vedlikehold eller produksjon som kan være bilforretninger, vedlikehold av klimaanlegg, dagligvarebransjen eller andre yrker der temperatur spiller en rolle. Du finner mer måleutstyr fra Steinberg Systems på expondo!

Rask og enkel temperaturmåling

Den innebygde laseren gjør at du kan måle akkurat der du ønsker. Enheten har også et D: S-forhold på 16: 1. Du kan justere strålingsevnen til objektet som måler mellom 0,1 og 1 for å øke målingens nøyaktighet.

I tillegg til fordelene med sikker, kontaktløs temperaturmåling, skiller det digitale lasertermometeret seg ut med et bredt måleområde fra -50 °C til 1300 °C, noe som gjør det godt egnet for både svært kalde og varme. Det leveres presise måleresultater med et avvik på ±2 °C - avhengig av temperaturen. En alarm utløses om maksimums- eller minimumsgrensen for temperatur blir overskredet.

Velg mellom Celsius og Fahrenheit

Måleresultatene kommer opp på termometeret LCD-skjermen på mindre enn et sekund og er lett å lese av selv i mørket takket være bakgrunnbelysning. Avlesningene som vises på skjermen kan bufres ved hjelp av Hold-funksjonen.

Lasertermometeret er laget av komponenter av høy kvalitet, nettopp for å sikre at dette instrumentet vil levere presise måleverdier selv etter svært hyppig bruk. De kompakte målene og den lette vekten på 161 gram gjør at infrarøde termometeret SBS-IR-1300-16 lett passer i lommen. Enheten slås av automatisk etter 10 sekunders inaktivitet. Det infrarøde termometeret drives av et 9-V batteri som har lang levetid.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL