Gjenstand: EX10030578

|

Modell: SBS-DW-50VA

Digital Presisjonsvekt - 50 g - 0.005 g / 50 g - ø 60 mm - vindskjerm

kr 1 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Presis - måleområde på opp til 50 g med en nøyaktighet på ± 0,005 per 50 g, det avtakbare dekselet beskytter følsomme gjenstander som skal veies og forbedrer måleresultatene
  • Allsidig - ulike funksjoner og vektenheter
  • Brukervennlig - enkel å bruke og å rengjøre og oppbevare trygt takket være lokket
  • Enkel avlesning - LCD display med bakgrunnsbelysning
  • Slitesterk - takket være rustfritt stål, robust plast (ABS) og plate

PRODUKTBESKRIVELSE

Presis vekt med ulike funksjoner og vektenheter

Med den tynne presisjonsvekten med vindskjerm fra Steinberg Systems kan du veie gull, mynter, edelstener, te, krydder og mye mer mens du er på farten. Takket være det solide huset er den digitale vekten alltid beskyttet mot riper og støt samtidig som at du kan ha den i lommen. I tillegg til mobil bruk, er miniveketn ideell for bruk på skoler, gullsmedforretninger, laboratorier eller kjøkken. Du kan finne presise vekter for andre bruksområder så vel som industrielt utstyr av høy kvalitet i Steinberg Systems produktutvalg.

Digital presisjonsvekt med imponerende vektnøyaktighet

Med en nøyaktighet på 0.005 g måler presisjonsvekten all vekt opp til 50 g. Resultatet er synlig bare etter 2 sekunder med en presisjon på 0,001 g. Avhengig av dine behov kan du velge mellom de vektenhetene g, tl, gn, oz, ozt, dwt, ct for målingene dine. I tillegg til de mange enhetene er minivekten utstyrt med nullstilling, kalibrering, tare, skifte av enhet og automatisk avslåing, samt en funksjon for å telle individuelle objekter. Vektoverflaten som måler 60 mm i diameter er laget av rustfritt stål av høy kvalitet og huset er laget av ABS-plast som er lett å rengjøre. En vektplate som er laget av ABS følger med i leveransen.

De 10 mm høye sifrene med bakgrunnsbelysning på LCD-skjermen gjør verdiene enkle å lese selv under dårlige lysforhold. To symboler på displayet advarer deg om overbelastning og lav batteristatus. Takket være vekten, vindskjermen og en batteritid på opptil 6 timer kan den kompakte lommevekten brukes hvor som helst, uavhengig av strømforsyningen.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL