Gjenstand: EX18000553

|

Modell: SBS-LZ-1000SLS-1

Bordsentrifuge-set - 8 x 15 ml - RZB 1880 xg med 8 adaptere for 5 ml

kr 6 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig – behandling av åtte rør samtidig på 15 ml eller 5 ml med en adapter
  • Kraftig – drift med 100 W og en RZB på 1880 xg
  • Justerbar – med opptil 300 - 4000 o/min
  • Praktisk – timer opptil 99 min eller kontinuerlig drift
  • Mobil – det lette og kompakte designet gjør at transporten er brukervennlig

PRODUKTBESKRIVELSE

Det fleksible sentrifugesettet med 5 ml adaptere

Jobber du i et industrilaboratorium, forskningssenter eller i utdanningsinstitusjoner som en skole eller et universitet? Da bør du ikke være foruten bordsentrifugen fra Steinberg Systems! Den lar deg utføre nøyaktige laboratorietester og gir profesjonell støtte til et bredt spekter av laboratorieoppgaver. I dette settet får du 8 adaptere for 5 ml rør i tillegg til standardrotoren med 8 x 15 ml.

Enten det er 15 ml eller 5 ml, gir bordsentrifugen alltid presise resultater

Bruk den elektriske stasjonen med en effekt på 100 W til å behandle seks 15 ml rør samtidig med den innebygde rotoren. Ønsker du å bruke kun 5 ml rør i stedet, finner du åtte passende adaptere i dette settet. Du kan regulere hastigheten mellom 300 og 4000 o/min via en mikroprosessor og generere en maksimal relativ sentrifugalakselerasjon på 1880 xg. Med laboratoriesentrifugen vil du alltid velge den beste rotasjonshastigheten for en spesifikk prøve: Den justerbare hastigheten lar deg generere riktig sentrifugalkraft og pålitelig skille faste partikler fra væsken, som du så enkelt dekanterer. Ti forhåndsinnstilte hastigheter gjør det enkelt for deg å betjene. Dekselet med alarmfunksjon beskytter prøvene dine mot forurensning. Bortsett fra alarmen fungerer den elektriske sentrifugen lydløst og jevnt, slik at du kan bruke enheten i laboratoriet uten forstyrrende lyder. I tillegg er sentrifugen beskyttet mot for høy hastighet.

Den lette og kompakte designen lar deg transportere den elektriske bordsentrifugen komfortabelt. I tillegg kan du også bruke sentrifugen liten i trange arbeidsområder for å spare plass. Med timeren kan du enkelt velge en driftstid mellom 0 og 99 min. Dette sparer deg for unødvendig ventetid ved å bestemme når sentrifugeringen avsluttes automatisk. Hvis du vil bruke bordsentrifugen i mer enn 99 min, bytter du bare til kontinuerlig drift. Alle verdier stilles inn via kontrollpanelet som kan desinfiseres, som du alltid kan se på det lettleste digitale displayet.

TEKNISKE DETALJER