Gjenstand: EX10021167

|

Modell: S-LS-76

Strømforsyning - 0-30 V - 0-50 A DC - 1,500 W

kr 5 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Regulerbar - DC-spenning fra 0 til 30 V samt strømstyrke fra 0 til 50 A
  • Stort LED-display - for overvåkning av aktiv utgangsstrøm og verdier på spenning
  • Safe - smart beskyttelse mot overoppheting, overspenning og store belastninger
  • Sklisikre gummiben - beskytter arbeidsflaten mot riper og skader
  • Brukervennlig - oversiktlig kontrollpanel med fire dreieknapper

PRODUKTBESKRIVELSE

Kraftig strømforsyning på opp til 1,500 W

Denne strømforsyningen for laboratoriet S-LS-76 er designet for å produsere likestrøm til eksterne enheter når det trengs å stille inn strøm og spenning individuelt. Strømforsyningen er svært stillegående og er designet for profesjonell og industriell bruk i laboratorier, telekommunikasjonssektoren, produksjonsanlegg og verksteder med andre elektroniske enheter. Den lineære teknologien som brukes betyr at enheten produserer kun lite rippelspenning og lite støy.

Individuell og presis DC-strømforsyning

Takket være det store LED-displayet, kan du enkelt lese av verdier for spenningen og strømstyrken. Sifrene er enkle å lese av selv i dårlige lysforhold. De enkelte displayene er markert med enhetsforkortelse, og skiller tydelig mellom spenning og strømstyrke.

Den doble strømforsyningen kan lett kontrolleres ved hjelp av dreieknappene. Med knottene kan du gjøre både grove og fine justeringer av ønsket strømverdier fra 0 til 30 V DC og 0 til 50 A. Under justering kan du observere verdiene det gjelder på det store LED-displayet og enkelt endre dem for å møte dine preferanser. Hvis strømforsyningen fungerer som en konstant spenningskilde (CV), skifter enheten automatisk til konstant strømmodus (CA) så snart den innstilte belastningsgrensen er nådd. Dette forhindrer skade på tilkoblede enheter.

Denne strømforsyningen lever opp til de høyeste sikkerhetsstandarder. Enheten er utstyrt med overspenningsvern (OVP), overbelastningsbeskyttelse (OPP) og overopphetingsbeskyttelse (OTP) som automatisk aktiverer en integrert vifte så snart den maksimale temperaturen er overskredet. Disse sikkerhetstiltakene garanterer sikker drift selv med intensiv og kontinuerlig bruk.

Sklisikre gummiben sikrer ekstra stabilitet for enheten mens den beskytter arbeidsflaten enheten er plassert på mot uønskede riper. Strømforsyningen er også laget for å være bærbar takket være sin lette vekt og kan også brukes som en mobil enhet. Strømforsyningsen fra Stamos Soldering er profesjonelt utstyr for levering av likestrøm til forskjellige eksterne enheter og utstyr.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL