På salg
(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX18000290

Kombi-sveiseapparat - 130 A - MIG/MAG - TIG liftarc - MMA

kr 5 299,00 kr 5 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Fleksibel med MIG/MAG-, MMA- og TIG-sveising
  • Brukervennlig digital menystyring med LED-display
  • Inkludert slangepakke med TIG-brenner for liftarc-tenning
  • Lett og kompakt konstruksjon med Hot Start, Arc Force og Anti Stick
  • Økt sikkerhet i fuktige omgivelser med VDR
  • Mobil grunnet en lett og kompakt konstruksjon

PRODUKTBESKRIVELSE

Kombi-sveiseapparat - 130 A - MIG/MAG - TIG liftarc - MMA

Sveiseapparatet S-Multi 130 D fra Stamos Selection kan anvendes som både MIG/MAG- og elektrodesveiseapparat (MMA). I tillegg mottar du en liftarc-TIG-sveisebrenner 10020728, som gjør det mulig å anvende TIG-sveisemoden på apparatet. Dette apparater kombinerer derfor tre sveisemetoder og kan anvendes innenfor metalbearbeidelse, reparasjon og vedlikehold.

Fra MIG/MAG-sveiseing til TIG-sveisen - Du har alle mulighetene

Betjeningen av sveiseapparatet kan følges over en stor LED-skjerm. Her kan du også se potentiometeren med den trinnløse reguleringen av sveisestrømmen mellom 10 og 30 Amper. Med de oversiktelige knappene kan du enkelt velge mellom MIG/MAG, MMA og TIG-sveisen, samt sikkerhetsfunksjonen VRD.

I apparatet er det en integrert brenner for MIG/MAG-sveising, slik at du kun må koble til beskyttelsesgassen for å kunne sveise. Ved MIG/MAG-sveising beskyttes lysbuen og smeltebadet av en beskyttelsesgass. MIG anvende inaktiv gass, mens MAG anvender aktiv gass.

Profesjonell MMA-sveising, selv i våte omgivelser

MIG anvendes til å sveise metaller som magnesium, kobber og andre ikke-jernholdige materialer og deres legeringer. MAG anvendes til sveising av stål, konstruksjonsstål og deres legeringer. Det kan oppnås god sveising med forskjellig materialtykkelse samtidig som arbeidsmaterialets defomering reduseres.

Elektrodesveisingen kan også utgjøres under fuktige arbeidsbetingelser som byggeutgravinger og tunneller. Under disse vanskeligere arbeidsbetingelsene, reduseres sikkerhetsfunksjonen VRD (Voltage Reduction Device) tomgangsspenningen som automatisk øker ved start og skifter tilbake til den sikre verdien ved avslutning.

Hot-start-funksjonen på elektrodesveiseren sikrer en sveisestrøm som automatisk økes. Dette muliggjør en stabil og ren sveising fra begynnelsen av. Denne funksjonen sikrer at sveisingen får en optimal oppvarming, slik at elektrodene ikke klistrer seg fast. Du vil derfor få et godt og presist resultat helt fra starten av arbeidet.

Til optimering av sveiseresultatet er apparatet utstyrt med funksjonene ARC-FORCE og ANTI-STICK. Ved hjelp av ARC-FORCE kan lysbuen stilles inn slik at den passer til arbeidsmaterialet og den ønskede tykkelse på sammensveisingen. Resultatet blir penere og mer holdbare sammensveisinger.

ANTI-STICK-funksjonen forhindrer overopphetning og at elektrodene klistrer seg sammen ved at sveisestrømmen slås av. Det er ikke nødvendig med en beskyttelsesgass, slik at MMA-sveiseapparatet også kan utføre presist arbeid under ugunstige omstendigheter, som for eksempel ved mye vind. Denne sveisemetoden er egnet til jern, stål inkl. legeringer, støpejern, nikkel og kobberlegeringer fra 1,5 mm.

Ved hjelp av TIG-brenneren i det medflølgende tilbehøret med en fire meters lang slange kan sveiseapparatet ta i bruk TIG-sveisemetode med liftarc-tenning.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

08.02.2023

Bis jetzt alles gut noch nicht ausprobiert