Gjenstand: EX10011700

|

Modell: RC-WBDW6

Varmtvannsdispenser - 6,5 L - 1,500 W - dobbel isolasjon

kr 1 799,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Kraftig - rask oppvarming på mellom 30 til 110°C takket være en effekt på 1,500 W
  • Stor - volum på 6,5 L
  • Trygg - varmeisolerte håndtak og overopphetingsbeskyttelse for ytterligere sikkerhet
  • Presis - tappekran for presis dosering
  • Isolert - dobbel isolering holder varme drikker varme og kalde drikker kalde

PRODUKTBESKRIVELSE

Varmtvannsdispenser som varmer opp og holder på varmen

Varmtvannsdispenseren RC-WBDW6 fra Royal Catering som er dine eksperter for catering er det ideelle tilbehøret for å varme opp og opprettholde varmen på en rekke av varme drikker. Dispenseren med dobbel isolasjon rommer 6,5 L væske som er en ideell størrelse for restauranter, hoteller og kantiner såvel som festivaler og marked.

Hold drikken varm med varmtvannsdispenseren fra Royal Catering

Den innebygde termostaten varmer opp drikker til en temperatur på mellom 30 og 110 °C takket være 1,500 W. Temperaturen kan justeres underveis med kontrollknappen. Væsken er klar for å serveres i den valgte temperaturen takket være hold-varm funksjon. To lys viser status på oppvarming eller varmefunksjon. Det gjennomsiktige vinduet sørger for at du hele tiden har oversikt over hvor mye drikke som er igjen uten å åpne dispenseren.

Du kan varme opp vann, kaffe, te eller gløgg i dispenseren. Varmtvannsdispenseren med dobbel isolasjon er svært energibesparende. En annen fordel: Takket være den doble isolasjonen holder også kalde drikker seg kalde og serveres i riktige doseringer takket være tappen.

Varmtvannsdispenseren av rustfritt stål har varmeisolerende håndtak for å forhindre forbrenning. Du kan løfte lokket uten å komme i kontakt med huset ved å bruke det brede håndtaket. Dispenseren fylles på bare noen sekunder ved hjelp av den store åpningen etterfulgt av å lukke det lufttette lokket med lukkemekanismen. Overopphetingsbeskyttelsen slår enheten automatisk av om varmtvannsdispenseren skulle bli for varm.

Materialer som rustfritt stål er svært hygienisk og holdbart, som gjør at det krever lite vedlikehold. Velg denne varmtvannsdispenseren fra Royal Catering!

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL