På salg
(2) Anmeldelser

Gjenstand: EX10012155

|

Modell: RC-HTR9WC

pølsegrill - 9 valser - glasskjerm - Royal Catering - rustfritt stål

kr 2 499,00 kr 3 599,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Effektiv – ruller belagt med rustfritt stål varmes raskt opp
  • Lite vedlikehold – lett å rengjøre på grunn av rustfritt stål
  • Pålitelig – variabel temperaturkontroll fra 0 - 230 °C
  • Praktisk – to separate varmesoner egnet for å holde varmen og steke pølser
  • Hygienisk – svært renslig på grunn av avtakbar oppsamlingsskuff

PRODUKTBESKRIVELSE

Kompakt pølsegrill av rustfritt stål med 9 varmestaver

Den kompakte pølsegrillen RC-HTR9WC fra Royal Catering er perfekt for å steke pølser og holde dem varme. Energieffektiviteten, intuitive betjening og lave vekten gjør den til en bærbar og økonomisk enhet. Den robuste konstruksjon og høykvalitets komponenter gjør at pølsemaskinen er spesielt egnet for profesjonell bruk innen catering, restauranter eller bensinstasjoner.

Den enkle betjeningen gjør den perfekt for salgsboder

Med sine 9 kraftige varmeelementer sørger RC-HTR9WC for en rask og effektiv tilberedning av opptil 16 pølser. Rullene ruller 360° som gjør at pølsene blir jevnt varme. Temperaturen kan stilles inn mellom {{temperatur_range_162_temp}} °C.

De to varmesonene er plassert foran og bak. De styres av separate termostater, slik at du kan steke pølser og holde dem varme samtidig. Det er et avtakbart dryppbrett plassert under valsene for å fange opp overflødig fett. Betjeningen er intuitiv og sikker. Pølseapparatet slås av og på via en vippebryter. Still inn ønsket temperatur med de praktiske dreieknappene. Du kan også se på signallysene om grillen har nådd ønsket varme. Med de intuitive kontrollene kan du alltid holde øye med tilberedningsprosessen.

Enheten fra Royal Catering sitt utvalg av matserveringsutstyr er laget av høykvalitets rustfritt stål og derfor svært robust og holdbar. Rustfritt stål beskytter mot riper, korrosjonsskader og mekaniske skader. Pølsegrillen er også enkel å rengjøre. Frankfurters, pølser eller bratwurst – uansett hva slags kjøtt du bruker til å tilberede pølsene dine, med RC-HTR9WC fra Royal Catering kan du tilberede deilige pølser til gjestene dine på svært kort tid.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.5

Basert på 2 anmeldelser

01.06.2023

Köp ej- ingen garanti heller. Värdelös, priset visar.

01.06.2023

Den er bra så jeg den fire stjerner