(6) Anmeldelser

Gjenstand: EX10010527

|

Modell: RCKS-4

Manuell grønnsakskutter - 5 kniver

kr 3 199,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Ideell for restauranter, kantiner, bistroer og cateringvirksomhet
  • Egnet for skjæring av frukt (epler, sitroner, appelsiner, osv.) og grønnsaker (gulrøtter, poteter, agurk osv.)
  • Ytre og blader av rustfritt stål; stativet er av stålplater
  • Høy kraft gjennom spake-mekanisme
  • Enkel i bruk
  • Inkluderer 5 blader

PRODUKTBESKRIVELSE

Manuell grønnsakskutter - 5 kniver

For rask tilberedning av pommes frites, grønnsaksstenger og fruktbiter, er den multifunksjonelle grønnsakskutteren RCKS-4 fra Royal Catering det riktige valget for enhver profesjonell kjøkken-, bistro- eller cateringvirksomhet. På grunn av de 5 bladene er grønnsakskutteren like godt egnet for både grønnsaker og frukt og imponerer også med kutt av høy kvalitet og enkel betjening.

Grønnskakskutteren med mange funksjonsområder er laget av rustfritt stål og er montert på en spesialkonstruert stålplate. Multi-grønnsakskutteren fungerer manuelt via en spake-mekanisme, som takket være den spesielt lange spaken garanterer høy kraft og dermed gir mulighet til intuitivt og effektivt arbeid.

For å oppfylle dine individuelle behov har RCKS-4 fem rustfrie stålknivinnsatser, hvorav tre er firkantede og to sirkulære. Firkantknivene har en kuttestørrelse på 12 x 12, 10 x 10 eller 8 x 8 mm og er spesielt nyttige i produksjonen av grønnsakspinner, terninger og pommes frites.

De runde knivene har alle en diameter på 86 mm, hvorav den ene kan kutte frukt eller grønnsaker i seks like store deler og den andre i åtte like store deler. På denne måten kan du kutte epler og appelsiner til buffetallerkener eller tilberede sitrusfrukter til pynting av cocktailer og desserter. Hver kniv leveres med en trykkplate.

Den multifunksjonelle grønnsakskutteren overbeviser med sin omfattende funksjonalitet, presise arbeid og problemfrie drift. På grunn av sin kompakte og stabile konstruksjon er enheten enkel å transportere og klar til bruk når og hvor som helst.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 6 anmeldelser

01.06.2023

Alles gut geklappt. Super!

01.06.2023

Fonctionne à la perfection et livraison rapide et dans les délais

01.06.2023

efficace mais les vis pour changer de lame et de support ne sont pas pratique et mal positionner des utilisteurs aurait du donner leurs avis

01.06.2023

Nem olyan régóta használjuk a családban. Egyelőre meg vagyunk vele elégedve. Kicsit lehetne könnyebb a pengék cseréje, így össze kell hangolni a munkát, hogy egyszerre egyféle zöldséget daraboljunk. A mérete elég nagy, így a tárolása általában fekve történik. Jól teszi a dolgát, nem bántam meg, hogy megvettem a borsos ára ellenére sem.

01.06.2023

01.06.2023

Perfecta