Gjenstand: EX10012819

|

Modell: RCIC-80FI

Ismaskin - 80 kg/24 timer - 55 kg kapasitet - 470 W - Rustfritt stål - Royal Catering

kr 38 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Rask – med en isbitproduksjon på 80 kg/24 timer
  • Praktisk – inkl. isbitskje og et isbitbrett med en kapasitet på 55 kg
  • Enkel – enheten fungerer intuitivt og styres av noen få knapper
  • Slitesterk – rustfritt stål gir høy motstand mot ytre påvirkninger og korrosjon
  • Smart – sideventilasjon og ventilasjon på baksiden forhindrer direkte utslipp av varm luft til kjøkkenet eller gjesterommet

PRODUKTBESKRIVELSE

Den profesjonelle isbitmaskinen for cocktailer, iskaffe og kalde brus

Med Royal Catering isbitmaskin går du aldri tom for kjølt drikke. Det profesjonelle apparatet har en kraftig effekt på 470 W, noe som gir en isbitmengde på 80 kg/24 timer. Laget utelukkende av rustfritt stål, er ismaskinen imponerende i barer, restauranter og overalt der kjølte forfriskninger er uunnværlige.

Romslig ismaskin fra cateringforsyningen til Royal Catering

Med sine høye ytelsesverdier er isbitmaskinen rask og effektiv for profesjonell bruk. Den scorer også godt med sin høye kapasitet på 55 kg og intuitiv betjening. Til dette formålet har isbitmaskinen et oversiktlig kontrollpanel. En scoop for å fjerne og porsjonere det iskalde resultatet finner du i leveransen.

Laget av stilig rustfritt stål, er ismaskinen ikke bare et visuelt høydepunkt. Materialet er imponerende med sin ufølsomhet for ytre påvirkninger samt høy motstand mot korrosjon og vil til slutt overbevise deg med sine hygieniske egenskaper. Isbitmaskinen er smart utformet: sideventilasjonen, i kombinasjon med ventilen på baksiden av apparatet, sørger for et behagelig romklima på kjøkkenet, bak baren eller på gjesterommet. Den spesielle utformingen forhindrer at den oppvarmede luften slippes direkte ut i miljøet. Med 62 dB fungerer ismaskinen behagelig stille.

TEKNISKE DETALJER