(2) Anmeldelser

Gjenstand: EX10011493

|

Modell: RCWP-1500S

Fruktkvern - 1,500 W - 2,800 o/min - med trakt

kr 8 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Effektiv - svært effektiv med 2800 o/min og en maksimal produksjon på 800 kg/t
  • Kraftig - har en kraftig 1500 W motor og kan hakke steinfrukt lett
  • Holdbar - den utskiftbare skjæreskiven i rustfritt stål og aluminiumshuset sikrer utallige bruksområder
  • Brukervennlig - den ekstra store beholderen lar deg raskt og enkelt fylle store mengder frukt
  • Sikker - gummiføttene sikrer forbedret stabilitet og færre vibrasjoner, en integrert sikkerhetsbryter sikrer ekstra beskyttelse

PRODUKTBESKRIVELSE

Kraftig fruktkvern som kverner opp til 800 kilo frukt på en time

Kvern store mengder frukt og forbered dem til juice uten anstrengelse med den elektriske fruktkvernen RCWP-1500S fra Royal Catering. Du finner et utvalg fruktpresser for å produsere dine egne fruktjuicer i kategorien "Kommersielt kjøkkenutstyr" i vår butikk.

Eplekvernen av høy kvalitet imponerer med mer enn bare de tekniske detaljene

Fruktkverna har en kraftig 1,500 watts motor med 2,800 o/min. Med denne ytelsen er det mulig å kverne opptil 800 kilo frukt på en time. Med denne enheten trenger du ikke å fjerne frøene fra frukttypene - men steinfrukter (fersken, kirsebær, aprikoser, plommer, mirabeller, etc.) bør det taes ut stener av før man prosesserer frukten.

Fruktkvernen er også svært holdbar takket være materialer av høy kvalitet. Det lette aluminiumshuset står stabilt og gir fra seg minimale vibrasjoner på grunn av de sklisikre gummiføttene. Skjæreplaten er laget av rustfritt stål som gjør at den er motstandsdyktig mot rust og svært hygienisk takket være den minimalt porøse overflaten. Selve skjærebladet kan enkelt fjernes og byttes ut om nødvendig. Den elektriske fruktkvernen er designet med et spesielt fokus på sikkerhet: Den har en integrert sikkerhetsbryter og maksimal avstand mellom beholderen og skjæreplaten.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


3.0

Basert på 2 anmeldelser

01.06.2023

Produit à la hauteur de mes attentes. La puissance permet un travail rapide

01.06.2023

Produit reçu mal emballé, bon protégé, et qui s'est révélé HS. Retour possible, mais compliqué... Remboursement lent (pas encore recu, 15 jours apres le renvoi de la machine)