Trustpilot
(4) Anmeldelser

Frityrkoker - 13 L - 3000 W - tappeventil - kald sone

kr 2 499,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10012013

|

Modell: RCPSF 13ETH

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. torsdag 1. august
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 2 499,00
3+
5%
kr 2 374,05
5+
10%
kr 2 249,10
10+
15%
kr 2 124,15
Viktige funksjoner
  • Effektiv - stor kapasitet på 13 L og 3000 W utgang som er ideelt for store mengder som skal frityrstekes
  • Allsidig - temperaturområdet mellom 60 - 200 °C er enkelt å regulere ved hjelp av termostaten og er ideell for forskjellige typer matvarer som fish and chips
  • Praktisk - kald sone forhindrer at biter av mat brenner, noe som bevarer den naturlige smaken av oljen og reduserer kostnadene
  • Holdbar - takket være bruken av rustfritt stål og den elastiske konstruksjonen
  • Hygienisk - en avløpskran gjør det mulig å tømme oljen
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Svært funksjonell, elektrisk frityrkoker i rustfritt stål

Med den elektriske frityrkokeren RCPSF 13ETH og det romslige underskapet er du perfekt utstyrt. Volumet på 13 L og effekten på 3000  W gjør enheten ideell for profesjonell bruk i restauranter,  storkjøkken og foodtrucks. Denne enheten fra Royal Catering har sofistikert funksjonalitet med en brukervennlig betjening. Frityrkokeren er lett å vedlikeholde takket være det praktiske designet. 

Mer chips på kortere tid med frityrkoker fra Royal Catering

Den elektriske frityrkokeren er utstyrt med en 13 liters beholder. Dette lar deg raskt og uanstrengt steke store mengder chips, kyllingvinger, løkringer eller reker på en gang. Takket være det justerbare temperaturområdet på 60 - 200°C,kan du tilberede nesten hvilken som helst ønsket matvare - fersk eller frossen. Maten får en perfekt sprøhet. Klart synlige indikatorlamper gir deg beskjed når enheten varmes opp eller når oljen har nådd den optimale temperaturen.
Med en effekt på 3000  W når oljen i frityrkokeren raskt den nødvendige temperaturen og kan også perfekt og jevnt tilberede store mengder mat på kort tid. Den integrerte kalde sonen sørger også for raskere oppvarming og forhindrer matpartikler som synker til bunnen og som blir brent. Dette holder oljen fersk i lengre tid og beskytter maten mot dannelse av akrylamid. Stekekurven på  250 x 250 x 120 mm  sørger for at maten lett kan renne av og kjøles ned om nødvendig. Kurven har også blitt utstyrt med et kjølig berøringshåndtak som beskytter mot forbrenning under steking. Gummiføttene sørger for ytterligere stabilitet og forhindrer at overflater skrapes opp.
Den elektriske frityrkokeren er laget av Rustfritt stål. Dette høykvalitetsmaterialet er meget motstandsdyktig mot rust og veldig holdbart. Takket være de hygieniske og smakneutrale egenskapene er det perfekt til matlaging! De glatte overflatene er også veldig enkle å rengjøre. Avløpskranen, som du raskt og økonomisk kan tømme gammel olje med er et ekstra pluss. I tillegg beskytter det medfølgende dekselet mot smuss og forurensning når det ikke er i bruk.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.0

Basert på 4 anmeldelser

Sorter etter :

for 4 måneder siden Lagt ut på Expondo Switzerland

God rask service

Knapt bestilt og allerede der, det var det jeg forventet og det jeg fikk. Så flott

Vis original anmeldelse

for 4 måneder siden Lagt ut på Expondo Spain

Super frityrkoker

Det er en fantastisk frityrkoker, jeg anbefaler den, du kan steke mye uten å stoppe

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo Austria

Ingen kommentar.

Vis original anmeldelse

for 3 måneder siden Lagt ut på Expondo Belgium

Ikke som forventet

Fin frityrkoker, levert raskt. Dessverre en produksjonsfeil på chipkurven: håndtaket kan ikke klikke på plass. Prøvde flere ganger. Å helle ut pommes frites er ikke mulig uten å søle fordi de lukker seg. Det som også er skuffende er den langsomme oppvarmingstiden (3000W). Velg en større frityrkoker for å steke store mengder frites raskere, men mye raskere med et husholdningsapparat! Kommer tilbake etter 1 bruk.

Vis original anmeldelse

Ofte stilte spørsmål

Kan denne frityrkokeren holde en konstant temperatur på 200 °C?

Det er normalt at temperaturen synker når maten tilsettes i frityrkokeren. Selv om den analoge termostaten holder temperaturen så mye som mulig, er den utsatt for svingninger. En konstant temperatur på 200 °C kan derfor ikke garanteres.

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter