Gjenstand: EX10011449

|

Modell: RCDI-4L

Dressing-dispenser - 2 pumper - 2 x 2 liter

kr 2 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig - ideell for ulike sauser eller dressinger som majones, sennep eller ketchup som kan serveres samtidig på grunn av to separate beholdere
  • Brukervennlig - pumpedipenseren er ideell for selvbetjening
  • Presis - dispenseren er ideell for porsjonering av f.eks ketchup
  • Hygienisk - rustfritt stål og PP-beholderene er svært lette å rengjøre
  • Holdbar - gode materialer og robust konstruksjon sørger for en lang levetid

PRODUKTBESKRIVELSE

Hygienisk pumpe-dispenser for saus eller dressing med to beholdere

Sausdispenseren RCDI-4L fra Royal Catering er svært allsidig: Server ketchup, majones, sennep eller andre sauser og dip'er raskt og enkelt. Den elegante dispenseren av rustfrit stål er ideell for selvbetjening i kantiner, store kjøkken, burger joints og pølseboder.

Perfekt porsjonering takket være denne sausdispenseren i rustfritt stål

Den holdbare sausdispenseren i det elegante huset i rustfritt stål ble spesielt utviklet for cateringindustrien. Enheten er robust, hygienisk og garanterer mange års bruk med dressing, saus og dip. For variasjon, har dispenseren to separate indre beholdere laget av hygienisk og langvarig polypropylen. Med et volum på 2 liter per beholder trengs den ikke å fylles opp så ofte. Dette gjør at dressingen holder seg fersk uten at du trenger å styre så mye med den.

Dispenseren for dressing er perfekt for å porsjonere eksakte mengder med pumpen, som gjør at den er brukervennlig for selvbetjening. Kunder kan velge sin dressing-favoritt for chips eller pølser.

Den glatte overflaten av rustfritt stål rengjøres med en våt klut. Siden overflaten er glatt og ikke porøs er det svært lett å rengjøre enheten. Denne ketchup-dispenseren forblir hygienisk selv etter å ha vært i bruk etter mange kunder. Beholderene for sausene kan fjernes og rengjøres når som helst.

TEKNISKE DETALJER