B-varer Sjokoladefontene - 5 Nivåer - 4 L

Artikkelnummer EX20010759 / Modell: RCCF-210

B-varer Sjokoladefontene - 5 Nivåer - 4 L
Zoom
B-varer Sjokoladefontene - 5 Nivåer - 4 L
B-varer Sjokoladefontene - 5 Nivåer - 4 L
     

B-varer Sjokoladefontene - 5 Nivåer - 4 L

 • Artikkelnummer EX20010759
 • Modell: RCCF-210
 • I produktserien siden: 2018
 
 
 
Statt: 2469,00 NOK Du sparer 493,80 NOK 1975,20 NOK

Inkl. mva, avgifter og fraktkostnader*

Betal inntil 24 avdrag av 90,44 NOK med Klarna

Lær mer

Varen er på lager, leveringstid ca. 5-8 virkedager

B-varer

Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Rabatt: 20%

Sjokoladefontene - 5 Nivåer - 4 L

En spesiell godbit for gjestene dine, med sjokoladefontenen RCCF-210 fra Royal Catering! I restauranter, hoteller eller ved store arrangementer som bryllup, fødselsdager, banketter og andre feiringer, vil denne blikkfangeren glede enhver gjest. Sjokoladefontenen er en fondue-enhet som varmer opp og smelter sjokolade, slik at den strømmer over fontenenivåene som en foss. I tillegg til sjokolade kan du også bruke nacho ost, karamell, sirup, sauser eller andre kremer etter ønske. Forskjellige produkter som frukt, kjeks, vafler, is eller smakfulle nachos og pommes frites, kan brukes til å dyppe i sjokoladen.

Arranger effektivt ethvert arrangement med sjokoladefontenen

 

Med den høye kapasiteten, kan sjokoladefontenen RCCF-210 ta opptil 4 liter (rundt 4 kg) sjokolade samtidig. Du kan også bruke ingredienser som sjokolade, karamell, saus, sirup, smeltet ost, ketchup osv. Skrueutformingen sikrer en sprutfri flyt over alle de fem nivåene under tilberedelse, og forhindrer tilstopping. Modellen er lett tilgjengelig fra alle sider, har et elegant design og sørger for at mange gjester kan nyte den samtidig.

 

Det kraftfulle 160 watt varmeelementet sikrer rask oppvarming og langvarig varme av ingrediensene. Den kan justeres med dreiekontrollen i området mellom 30 og 110 °C. Termostaten regulerer automatisk vedlikeholdet av smelteflyten. Den tunge konstruksjonen sikrer at enheten kan fungere uanstrengt i mange timer, og driftssyklusen er på 10-12 timer.

 

Den integrerte beskyttelsen mot overoppheting sørger for sikkerhet under bruk av enheten, og slår av sjokoladefontenen når temperaturen blir for høy. Kjøling av motoren i basen har spesielle ventilasjonsåpninger. Denne versjonen har to knapper for å starte motoren og varmeelementet separat.

 

Brønnen av rustfritt stål og basen av pulverlakkert stål sørger for en enkel rengjøring. Det åpne designet gjør vedlikehold enda enklere. Brønnen kan enkelt demonteres slik at hver del kan skylles separat. Overholdelse av hygieneforskrifter og smaksnøytralitet er sikret på grunn av det rustfrie stålet. Materialet er svært motstandsdyktig og ufølsomt for mekanisk skade.

 

Sjokoladefontenen fra Royal Catering har antiskli-føtter, som ikke ikke riper overflaten og som opprettholder stabilitet. Komplementer cateringutstyret ditt med denne stillegående, lavtstøyende fontenen som vil være høydepunktet under arrangementene dine. Den lave vekten forenkler transporten til enhvert arrangement, samt lagringen.

Egenskaper

 • Fem nivåer av rustfritt stål for en vakker sjokoladeflyt
 • Stor kapasitet på 4 liter sjokolade
 • Skrueutforming - for sprutfri flyt uten tilstopping
 • Effektivt 160 W varmeelement for å nå ønsket driftstemperatur
 • Sikker drift med beskyttelse mot overoppheting
 • Kraftig driftssyklus på 10-12 timer

Nøkkelord

Modell
RCCF-210
Tilstand
B-varer
Materiale, fontene
Rustfritt stål
Materiale, base
Pulverlakkert stål
Spenning
230V
Total effekt
215 W
Effekt, varmeelement
160 W
Total kapasitet
4 l (~ 4 kg)
Temperaturområde
30-110°C
Driftssyklus
10-12 t
Nivåer
5
Beskyttelse mot overoppheting
Ja
Støynivå
40 dB
Lengde, strømkabel
160 cm
Dimensjoner (LxBxH)
35 x 32,5 x 61 cm
Vekt
6,3 kg
Forpakningsstørrelse (LxBxH)
52 x 36,5 x 52 cm
Fraktvekt
7,8 kg

Kan jeg bruke en hvilken som helst type sjokolade med sjokoladefontenen?

Ja, du kan bruke alle typer sjokolade med sjokoladefontenen. Du kan også bruke all mat som kan brukes til fondue, som karamell, ost, sirup, saus eller krem med denne maskinen.

Smelter enheten sjokoladen?

Ja, enheten smelter sjokoladen.

Hvordan vasker jeg den?

Rengjøringen er veldig viktig, da kald sjokolade kan tette enheten. Sjokoladefontenen kan raskt demonteres og er lett å rengjøre. Det er en spesiell børste inkludert i leveransen, som forenkler rengjøringen.

 • Sjokoladefontene RCCF-210
 • Børste
 • Bruksanvisning

Vær den første til å skrive en produktanmeldelseGi anmeldelse
Anmeldelser kommer etter en godkjennelsesprosedyre på hjemmesiden

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.