B-varer

Gjenstand: EX20011406

|

Modell: RCAM-250E

B-varer Oppskjærsmaskin - Ø 250 mm - 0-8 mm - med slipefunksjon

kr 4 799,00 kr 5 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Kraftig - effektiv påleggsmaskin takket være den kraftige 150 watts motoren og høy hastighet på 480 o/min
  • Effektiv - til store kjøttstykker og skinker takket være en diameter på 250 mm
  • Presis - trinnvis innstilling på skivetykkelse fra 0 til 8 mm
  • Praktisk tilbehør - integrert semi-automatisk knivsliper
  • Sikker - robust konstruksjon med fire sklisikre gummiføtter og knivbeskytter

PRODUKTBESKRIVELSE

Oppskjærsmaskin for de delikate og tynne skivene

Enten det er pølse, ost eller benfritt kjøtt - det er ingenting denne oppskjærsmaskinen RCAM-250E fra Royal Catering sitt utvalg av cateringutstyr ikke kan kutte i millimeter-tynne skiver. Takket være det og polerte aluminiumet er den kommersielle oppskjærsmaskinen både beskyttet mot korrosjon samt lett å rengjøre. Den oppfyller også internasjonale hygienestandarder.

Presis og effektiv påleggsmaskin fra Royal Catering

Den 150 W elektriske har en hastighet på 480 o/min. og sørger for raske og presise kutt. Som et resultat av den kraftige ytelsen glir det skarpe runde bladet med en diameter på 250 mm til og med gjennom hard ost som om det skulle være smør. Skjæretykkelsen stilles inn på dreieknappen fra 0 til 8 mm. Du kan med andre ord tilby dine kunder eller gjester tynne salamiskiver som ser innbydende ut. Påleggsmaskinen passer til alle typer kjøtt- og ostestykker med en maksimal bredde på 17,5 cm og en høyde på opp til 14 cm.

Det daglige arbeidet av snitt av pålegg gjøres på en svært uanstrengt måte på grunn av det innebygde kulelageret som gjør at det er god glid under skjæring. Dette gjør at bladet glir uanstrengt. Skråbladets spesielle helningsvinkel utøver optimalt trykk på maten som skjæres. Det runde bladet er laget av stål spesielt tilpasset kniver, som skiller seg ut for sin skarphet og holdbarhet. Av sikkerhetsmessige årsaker er skjærekantene utstyrt med en effektiv knivbeskytter for å minimere risikoen for ulykker. Tekniske høydepunkt: En innebygget, halvautomatisk slipefunksjon sørger for at du raskt og enkelt kan slipe kniven uten å måtte ta den av.

Sikkerhetsmessige høydepunkt: Den robuste konstruksjonen av fire sklisikre gummiben sørger stabilitet under arbeidet med maskinen. Gummibenene sørger også for at arbeidsbordet ikke blir påført riper eller skader. Den store på-knappen er plassert slik at den er lettvint å komme til.

Sikkerhetsmessige høydepunkt: Den robuste konstruksjonen av fire sklisikre gummiben sørger stabilitet under arbeidet med maskinen. Gummibenene sørger også for at arbeidsbordet ikke blir påført riper eller skader. Den store på-knappen er plassert slik at den er lettvint å komme til.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL