B-varer

Gjenstand: EX20012151

|

Modell: RC-BC007

B-varer barkjøleskap - 108 L - Royal Catering - rustfritt stål

kr 6 999,00 kr 8 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Stor – høy kapasitet på 108 L
  • Smart – hengslet dør lukkes automatisk og kan låses med nøkkel
  • Variabel – justerbar temperatur fra {{temperatur_range_162_temp}} °C
  • Økonomisk – dør laget av dobbeltvegget herdet glass sikrer en konstant temperatur
  • Elegant – rustfritt stålhus og LED lys skaper en hyggelig atmosfære

PRODUKTBESKRIVELSE

Elegant drikkekjøleskap med variabelt temperaturområde på 2 - 10 °C

I det frittstående drikkekjøleskapet RC-BC007 fra Royal Catering kan du avkjøle og vise frem juice, vann, brus, brennevin og mer. Den subtile LED-belysning og elegante design i rustfritt stål gjør den ideell for bruk i restauranter, bensinstasjoner, på arrangementer, catering, utstillingsstander, i barer eller på kontoret. Du kan selvfølgelig også bruke flaskekjøleskapet på private fester med venner.

Det representative flaskekjøleskapet fra Royal Catering

I mørkere omgivelser sørger den atmosfæriske LED-belysningen for en hyggelig atmosfære og en attraktiv presentasjon av produktene. Dørene er laget av dobbeltvegget, herdet glass og setter forfriskninger tydelig i rampelyset samtidig som at skapet sørger for en konstant temperatur. Døren sikres mot uvedkommende med nøkkel. Ikke bekymre deg hvis nøkkelen blir borte: Det følger med en ekstra nøkkel i leveringsomfanget.

Kjøleskapet med glassdør har en kapasitet på 108 L og 2 hyller med en bæreevne på 30 kg hver, og gir nok plass til å oppbevare flasker i forskjellige størrelser. RC-BC007 mestrer ujevne gulv med letthet, fordi føttene kan justeres med 7 mm og tilpasses ujevnheter. Dette betyr at drikkekjøleskapet vil stå stabilt i ethvert rom.

Materialet av preget aluminium på innsiden er svært lett å rengjøre. Det ytre dekselet er laget av rustfritt stål som ikke bare gir et estetisk utseende, men som også beskytter kjøleenheten mot korrosjon. Drikkekjøleskapet kjøler konstant ned forfriskninger ned til 2 - 10 °C, selv på varme sommerdager. Takket være de kompakte målene passer dette kjøleskapet til enhver virksomhet.

Den miljøvennlige kjølevæsken R600a (isobutan) er en av de mest brukte kjølevæskene i privat og kommersiell sektor i dag på grunn av den lave påvirkningen på drivhuseffekten. Kjøleskapets karakteristiske egenskap er høy kjøleytelse med lavt strømforbruk.

TEKNISKE DETALJER