Gjenstand: EX10061200

|

Modell: MSW-RT-4000

Rullebord - 400 kg - 300 cm - 30 ruller - høydejusterbar

kr 22 599,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Sturdy—high carrying capacity even for heavy goods of up to 400 kg
  • Efficient—long roller table with 300 cm for smooth transportation
  • Flexible—optimum working height thanks to height-adjustable feet
  • Extendable—multiple tables can be combined for longer distances
  • Durable—thanks to sturdy steel construction

PRODUKTBESKRIVELSE

Høydejusterbart rullebord med 30 ruller og en bæreevne på 400 kg

På rullebordet MSW-RT-4000 fra MSW kan du transportere store og tunge gjenstander i en justerbar arbeidshøyde. Med den stabile konstruksjonen er bordet ideelt for verksted og kan brukes til pakketransport og andre tunge oppgaver.

Praktisk og robust rullebord for dine behov

Med en bæreevne på opp til 400 kg er rullebordet designet for å flytte store gjenstander som sklir sikkert over rullene uten anstrengelse. Rullene har en god holdbarhet selv under kontinuerlig drift.

Rullebordet er 300 cm langt med 30 ruller hvor du kan transportere store gjenstander og pakker. Du kan også plassere flere rullebord etter hverandre for å rulle gjenstander i en lengre strekning. På denne måten kan du transportere tung last gjennom en hel fabrikk eller lagerrom sikkert og effektivt. Beinene kan justeres hver for seg sånn at du kan endre vinkelen på rullebordet.

For å kompensere for ujevnt gulv eller for kan beinene på det tunge rullebordet justeres kontinuerlig i en høyde på mellom 89 og 97 cm. Seks bein med lukking sørger for en sikker og sklisikker operasjon. Bordet kan også justeres til høyden på arbeidsbenker eller lasteramper, slik at gjenstander kan flyttes fra den ene arbeidsstasjonen til den neste uten krevende løft.

Bena kan enkelt fjernes når rullebordet ikke er i bruk som muliggjør plassbesparende lagring, og det bærbare rullebordet kan enkelt transporteres til et annet sted.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL