Gjenstand: EX10060186

|

Modell: MSW-UR-4A

Kasteblokk - 4.000 kg - Taudiameter 1 mm - 9,5 mm

kr 929,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Kasteblokken er laget av robust stål
  • Enkel å feste tauet takket være dreieskive-funksjonen
  • Maksimum kapasitet på opp til 4 t
  • Dobbel trekkraft
  • Reversing av trekkretningen
  • Taudiameter på 1 til 9.5 mm

PRODUKTBESKRIVELSE

Kasteblokk – 4.000 kg – Tau Diameter 1 mm – 9.5 mm

Kasteblokken MSW-UR-4A har blitt designet spesielt for bruk med tauvinsjer. Mekanikken dobler effektiviteten til tautrekkeren. I tillegg, er den egnet for å løfte tunge laster eller for å reversere trekkretningen. Huset, som er laget av solid stål, er værbestandig og kan komme godt med i arbeid i skogbruk eller i terreng. Kasteblokken fra MSW er en nødvendig tauvinsj for alle profesjonelle.

For de tilfellene når du trenger dobbel styrke

Kasteblokken er laget av stål og har blitt designet for ekstra montering på vinsjer og kabeltrekkere. Den kan doble trekkraften med en maksimum vekt på opptil 4.000 kilogram. Kasteblokken er derfor usedvanlig fleksibel, enten for å taue et kjøretøy eller redde en operasjon.

I tillegg til å doble trekkraften, kan kasteblokken også hjelpe til med å reversere trekkretningen eller løfte tunge laster. Kasteblokken kan brukes med tau med en diameter på 1 til 9.5 mm. De to bevegelige dreieskivene kan kastes til side mot hverandre og gi deg muligheten til å enkelt introdusere kabelen. Etter å ha snudd dreieskivene tilbake til utgangspunktet, sitter tauet fast, og du kan begynne arbeidet.

Nøye produksjon og materiale av høyeste kvalitet sikrer høy pålitelighet og langlivet drift. Kasteblokken MSW-UR-2A guider tauet presist og jevnt, slik at slitasjen blir lav. Den plassbesparende størrelsen gjør at MSW-UR-2A kasteblokken er en hendig kompanjong og et uunværlig tilbehør til en tauvinsj.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL