Trustpilot
(17) Anmeldelser

Avretterhøvel - med skjøt - 2-i-1 - 1500 W - 2 blader - 252 mm bredde

kr 5 599,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10062509

|

Modell: MSW-WOBD-1500L

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Leveranse ca. mandag 13. mai
5% rabatt med minst 3 av samme vare, 10% rabatt med minst 5 av samme vare!
Samlet pris
Pr. stk.
Rabatt
kr 5 599,00
kr 5 599,00
0%
kr 15 957,15
kr 5 319,05
5%
kr 25 195,50
kr 5 039,10
10%
Viktige funksjoner
  • Multifunksjonell – 2 verktøy i ett, for effektiv høvling og tykkelse
  • Kompakt – lett, plassbesparende høvel for små bedrifter og de som liker å gjøre ting selv.
  • Justerbar – høydejusterbar passasje fra Plass: 5 - 120 mm og sponfjerning opptil 2 mm
  • Sjenerøs – høvel med 920 x 263 mm bord og opptil 2,5 mm sponfjerning
  • Kraftig – 1500 W lar 2 høvelbladene rotere med opptil 9000 o/min
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 17 anmeldelser

Sorter etter :

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Flott kvalitet

Flott kvalitet, presis høvling, myk start, ganske stillegående, ser veldig solid ut og kan også merkes på vekten av enheten, senke- og løftemekanismer fungerer veldig effektivt og jevnt. Når det kommer til bruk synes jeg det er enkelt og funksjonelt. Når det gjelder toppen så er den godt utjevnet og kan enkelt justeres ved behov, den er enkel og laget av aluminium, veldig solid. Tykkelsen fjerner perfekt hele lengden av brettet og fjerner den veldig jevnt fra hele overflaten. Installasjonen av sponekstrakteren er OK, ingenting faller ut. Det har definitivt overgått forventningene mine.

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

En solid maskin, jeg anbefaler den

Alt er bra

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Akkurat det jeg trenger

Apparatet er ikke det billigste, tidligere hadde jeg en thicknesser fra DW, som var av virkelig god kvalitet. Men tiden er inne. MSW er PLN 1000 billigere enn DW - og denne forskjellen i pris og meninger overbeviste meg til slutt om å kjøpe den. Så langt kan jeg si at den i flere tilfeller presterte mye bedre enn min forrige DW og er akkurat den enheten jeg trenger. Jeg håper bare at MSW-en blir like holdbar som DW-en (som jeg har jobbet med i ca 5 år - med tung belastning), den gjør et veldig godt inntrykk og er solid laget. Så jeg tror det skal vare lenge.

Vis original anmeldelse

for 3 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Veldig bra maskin!

Pris/ytelse er topp. Veldig fornøyd...

Vis original anmeldelse

for 3 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Super!

Jeg anbefaler å kjøpe enheten, kjøpt sammen med en fresemaskin. Begge overrasket meg med veldig god kvalitet og perfekt passform. Fornøyd med kjøpet! Vi anbefaler.

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Italy

MSW - PLANER Kant og tykkelse

Virkelig utmerket produkt, maskinen er robust, presis og av utmerket kvalitet. Arbeidsflaten er godt kalibrert og bearbeidingen av de tykke stykkene er også meget bra.

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Sweden

Rimelig og solid kombimaskin.

Maskinen ble levert godt innpakket med støpt styrofoam og kraftig papp, og uten skader. Maskinen er godt bygget med en solid ramme, hele høvelbordet er laget av presstøpt aluminium og er ekstremt robust og måler 915mm x 260mm. Høydejusteringsskruene for både det rette høvelbordet og det plane høvelbordet er godt justert og viser ingen slark i innstillingene. Det lange vinklede sidestoppet med dimensjoner 635 mm x 130 mm, og beskyttelsen til kutteren er laget av aluminium. Maskinen gir et solid inntrykk av kvalitet og presisjon. Jeg anbefaler denne maskinen til alle hobbysnekkere og profesjonelle brukere som trenger en stabil og rimelig maskin som også er enkel å ta med seg til ulike jobber. Jeg kan også anbefale den mobile sponavtrekkeren jeg kjøpte til Richt og høvelen, med modellnr: MSW-DUCO-E50 L, en bærbar sponavtrekker med beholder i kraftig stålplate og med en 2 meter lang sugeslange med diameter 100 mm. Slangen kan oppbevares i beholderen når den ikke er i bruk.

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Første forsøk, flott

Kjøpt for noen dager siden - første tester utført på furuplater. Den flyr veldig bra. Jeg har et prosjekt planlagt og klart til å fullføres, så jeg skal gi en endelig mening når det er ferdig. Men etter de første testene ser jeg at det er en grei enhet. Første gang jeg prøvde å bruke tykkere, skar den litt i endene - men etter hvert, etter noen flere brett, viste det seg å være et spørsmål om øvelse, og ikke et problem med selve enheten. Det eneste mindre minuset er brukervennligheten - for en nybegynner er det ikke så lett å behandle materialet som i videoer. Men dette er også mitt første prosjekt, så dette ville sannsynligvis vært det samme med alle andre enheter.

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Full anbefaling!

Hvordan er førsteinntrykket etter noen ukers bruk? Jeg kan si at prisen i forhold til kvaliteten er fantastisk – det er den best lagde enheten jeg noen gang har hatt muligheten til å jobbe med. Maskinen har solide og jevne aluminiumstopper. Gjerdet i høvelen er absolutt på høyeste nivå som i produkter fra høyeste prisklasse. Veldig solid, høy, justerbar i lengderetningen og i vinkel - det fungerer utmerket, gjerdet er stivt - noe som forbedrer presisjonen. I tillegg er det ingenting som vibrerer eller rister, og hviler godt på bordet. Selve utførelse gir også inntrykk av et produkt som vil vare i mange år. Jeg anbefaler definitivt kjøpet, jeg er veldig fornøyd.

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Hungary

5 stjerner

Kom raskt, fungerer perfekt! Den beste verdien for pengene!

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter