Ny

Gjenstand: EX10090490

|

Modell: HT-WT-1000LN

Sammenleggbar regnvannstank - 1000 l

kr 2 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Fleksibel – enten du er i hagen, campingen eller på veien, er den sammenleggbare vanntanken rask å sette opp
  • Slitesterk – rivebestandig deksel laget av PVC 500D, regnvannsåpning med nettingfilter
  • Stabil – 10 stenger holder formen på regnvannstanken mens føttene gir stabilitet
  • Plassbesparende – kan enkelt pakkes sammen når den er slått sammen og transportert i trange rom
  • Praktisk – bruk vannkranen i vannkannehøyde og en dyp dreneringskran med 3/4" tilkobling tømmer enkelt hele regnvannstønnen

PRODUKTBESKRIVELSE

Den fleksible regnvannstanken for i hagen eller på veien

Vann er en verdifull vare, bruk det! Regnvannstanken gir deg en vanntank med opptil 1000 l, som du fyller via nedløpsrøret på huset ditt. Eller bruk den sammenleggbare vanntanken når du camper eller på din kolonihagetomt. Nå trenger det bare å regne for å fylle tanken med vann.

Bruk vann fra hagevanntanken fra hillvert

Hagevanntanken kan settes sammen på et blunk. Dekselet, laget av rivebestandig PVC, strekkes ved hjelp av plaststengene for å gi tønnen stabilitet. For optimal stabilitet, fest føttene under stengene. Dekselet er utstyrt med et hull for å lede regnvannet inn. Smuss eller blader havner ikke i tanken takket være nettingfilteret.

For optimal vannhåndtering tilbyr regnvannsoppsamleren deg tre avløp som også bruker filtre for å holde regnvannet rent. Ved hjelp av kranen kan du enkelt fylle vannkannen med vann. Avløpskranen nederst har en 3/4" tilkobling som du kan bruke til hageslangen. Ved kraftig regn beskytter overløpskranen regnvannstønnen.

Alle materialer er ekstremt slitesterke og designet for utendørs bruk. PVC-dekselet imponerer med et 500D-stoff. Materialet er også ekstremt fleksibelt og kan brettes til en mindre størrelse for transport. Du finner en rekke regnvannsnedløpsrør fra hillvert. Det er koblingsstykker med dreneringsrør for å kanalisere regnvann fra taket på huset ditt til regnvannstanken. For store mengder vann, kombinere flere vanntanker sammen. Hver dråpe teller!

TEKNISKE DETALJER