På salg

Gjenstand: EX10090163

|

Modell: HT-FORBES-15000

Kabelgraver - 15 hk - skjæredybde 600 mm

kr 36 899,00 kr 41 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Kraftig – firetakts bensinmotor med 15 hk, 4-takts motor og 3 600 o/min
  • Mektig – grøftegraver med herdete tenner og hastighet på 9,17 m/s
  • Justerbar – velg grøftedybder mellom 200 og 600 mm
  • Robust – solid stålkonstruksjon med slitesterk pudderlakkering
  • Flyttbar – kompakt design, store hjul og ergonomisk håndtak gir uanstrengt betjening

PRODUKTBESKRIVELSE

Det kraftfulle apparatet graver grøfter for kabler eller avløpsrør opp til 600 mm ned i bakken

Om du vil grave jevne grøfter i hagen din eller i jorden på en byggeplass, er kabelgraveren HT-FORBES-15000 fra ekspertene på hageutstyr, hillvert, førstevalget. Det lange bladet er utstyrt med et kjede og pløyetenner som konstant drar jorda ut av bakken. Slik kan du raskt skape grøfter for kabler eller avløpssystemer så de kan legges i bakken på null komma niks.

Grøftegraveren for landskapsarbeid fra hillvert

Kabelgraveren er et hendig og kraftig apparat som driver av en firetakts bensinmotor med 15 hk. Den fjerner jord uten store anstrengelser ved graving, og med en bredde på 100 mm og maks grøftedybde på 600 mm kan du skape opptil 60 meter med grøft i timen. Avhengig av terrenget og kjedebredden kan du justere dybden i fire steg mellom 200 og 600 mm.

Grøftegraverens blad er utstyrt med et holdbart kjede med 27 herdete tenner som kan gjerne selv de hardeste jordlagene. Kjedet når en hastighet på opptil 9,17 m/s. Jorden som løftes ut flyttes til siden av grøftegraveren slik at arbeidet foregår jevnt. Dette holder også jorden for lukking av grøften lett tilgjengelig. En overbelastningsbeskyttelse verner apparatet mot hindre i jorden, slik som store steiner som kan blokkere eller skade grøftegraveren, ved å aktivere en automatisk avstenging i en slik situasjon.

Kabelgraveren er høyt manøvrerbar takket være sitt kompakte design og store hjul. Det ergonomiske håndtaket gir optimal håndtering av apparatet. Grøftegraveren er laget av motstandsdyktig pudderlakkert stål og er ekstremt holdbar. Motoren har en 3,6-liters bensintank og en 0,6-liters oljetank, som gjør det mulig å utføre selv langvarig gravearbeid.

TEKNISKE DETALJER