Trustpilot
(15) Anmeldelser

Hagevogn - 550 kg - vippbar - 150 l

kr 3 399,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10090175

|

Modell: HT-Q.BASS-550

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 5-10 virkedager
Viktige funksjoner
  • Slitesterk – hagevogn med stor kapasitet på 150 l / 550 kg
  • Enkel – praktisk lasting og lossing med vippefunksjon
  • Manøvrerbarhet – egnet for bruk i ethvert terreng, takket være to ekstra store dekk med en diameter på 25 cm
  • Ergonomisk – polstret håndtak gir komfort selv ved bruk over lang tid
  • Robust – solid utførelse med dobbeltakslet ramme og kraftige hjul
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


4.7

Basert på 15 anmeldelser

Sorter etter :

i fjor Lagt ut på Expondo Italy

er et spørsmål om at artikkelen ikke har funnet hvor du kan stille spørsmål

Har vognen det henvises til i objektet et feste for plentraktorer når håndtaket for manuell tauing er fjernet?

Svar fra

Dette er et godt spørsmål. Kontakt oss på 06 97 63 24 04 eller skriv til [email protected]. Vi hjelper deg med å finne svaret.
Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Amazon Germany

god vogn

bra for hagetraktor

Vis original anmeldelse

for 17 døgn siden Lagt ut på Expondo France

Perfekt

Virkelig ikke skuffet over kjøpet mitt. En superkapasitet som gjør det lettere å flytte utstyr i hele hagen (skrue, spade, hakke, jordpose, kum, etc.). I tillegg bygde jeg 3 lette panelsider for å heve karosseriet med 70 cm. Bare lykke 🥹. Alt som mangler er motoren for karakterene 🤪

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på ManoMano France

For en stor hage er dimensjonene til denne vognen ideelle. Konstruksjonen virker robust og håndteringen er utmerket. Vippesystemet for søppelkassen er veldig praktisk. Fornøyd med kjøpet mitt.

Vis original anmeldelse

for 6 måneder siden Lagt ut på Expondo United Kingdom

Strålende produkt

Bestilte denne vognen var ikke sikker på hva jeg kunne forvente skikkelig kraftig byggekvalitet lett å flytte lett å dumpe ting bra produkt

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Amazon Germany

Super stabil del, anbefaling!

Ikke kjøpt her, men bestilt direkte fra selger I motsetning til de fleste andre enheter som selges slik, er det tre alvorlige forskjeller: a. underkonstruksjon; Det er ingen tynne vinkelplater eller lignende her, alt er solid firkantet profil.b. vippefunksjon; Her forblir "chassiset" på plass og forkorter ikke akselavstanden som med mange andre modeller. Dette betyr at stabiliteten ikke påvirkes.c. Trekkstangen har mulighet for kobling, håndtaket kan senkes innover og forblir dermed "om bord". Veldig elegant løsning! Karet er også ekstremt stabilt (tykt materiale, ligner på en høykvalitets konstruksjonsbøtte) Veldig manøvrerbart, jevntgående og ekstremt stabilt. (Selv tre barn som fiklet rundt på den, tippet den ikke). Monteringen var litt vrient med karet i første trinn; best gjøres med to personer. Den er da ferdig montert i løpet av ca 20 minutter Tykke og massive skruer, ingenting å klage på. Den eneste ulempen: Vær forsiktig med draglageret! Men det er en stor sak ;-) Jeg vil absolutt anbefale det, flott stykke!

Vis original anmeldelse

for 7 døgn siden Lagt ut på Expondo Denmark

Super robust og god

Fin robust og kraftig vogn

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo France

En god vogn

Hillvert HT-Q.BASS-550 hagevogn ligner mye på den høyt ansette 1200 lb Gorilla Carts GOR6PS. I motsetning til det som er angitt i beskrivelsen, er ikke hjulene 250 mm, men 13 tommer (330 mm). Lasten som er angitt på dekkene er 300 lb, per hjul, 1200 lb for hele, eller 544 kg, derav indikasjonen på 550 kg. Inflasjonen må ikke overstige 2,07 bar. Montering er ikke noe problem, boltene (låseskruer, skiver) er av tilfredsstillende kvalitet. Det er en sterk lukt av gummi ved utpakking, som vedvarer i flere dager. Jeg brukte denne vognen, trukket av en traktor til å flytte litt mer enn 4 snorer med fuktig ved over hundre meter, i skrånende og merkbart humpete terreng, ca 60-70 turer. Sammenstillingens 70 cm bredde samt den omtrentlige vekten på 31 kg bidrar til den utmerkede stabiliteten til monteringen. Vognens manøvrerbarhet, i bevegelse fremover, er forbløffende, men nesten umulig i revers, trallen går umiddelbart i krabbemodus. Å vippe plastboksen av god tykkelse er ikke noe problem. Oppbevaring krever 70 cm i bredden, 112 cm i lengden i normal posisjon eller 0,80 m når du vipper vognen bakover på kroppen. Avslutningsvis er jeg veldig fornøyd med produktet, som skal bekreftes over tid. Ingen sammenligning mulig med produkter som koster 100 euro.

Svar fra

Takk for dine positive og oppmuntrende ord. Vi ser frem til å hjelpe deg med å ta handling og nå dine mål fremover. Ha en flott dag !
Vis original anmeldelse

for 7 måneder siden Lagt ut på Expondo Austria

Som forventet

Kjøpt nylig, har ikke jobbet med den ennå, gjør et veldig godt inntrykk. Virker veldig robust, karet er av høy kvalitet og stabile, tykke vegger. Chassiset er veldig stabilt, med 2 barn inni holder det seg stabilt i trange hjørner, tipp fungerer perfekt. Håndtaket ligger godt i hånden og skrangler ikke så mye rundt som tilfellet er med mindre modeller. Det er imidlertid et veldig stort stykke som krever plass. Jeg gleder meg allerede til det første hagearbeidet. Selv uten egentlig arbeid kan jeg fortsatt anbefale bilen.

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Expondo Spain

God bil til alt

Frakten var rask...varen kom veldig godt pakket...når den er montert er vognen sterk og motstandsdyktig...i tilfelle jeg har smurt og glattet alle leddene og leddene til håndtaket og hjulhusene.. Tror jeg Jeg har bil i mange år og manøvrerbarheten er veldig høy.

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter