Gjenstand: EX10260151

|

Modell: STAR_SEAT_21

Kontorstol - med korsryggstøtte - 150 kg

kr 2 799,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • komfortabel – bekvem og moderne med polstring i svart for støtte av nakke og korsrygg samt med ventilasjonsutsparing
  • høydeinnstilling - gasstrykkfjær til høydeinnstilling på opptil 100 mm
  • belastningsevne - stolen har en bæreevne på 150 kg
  • fleksibel - kan dreies 360°, høydeinnstilling og tiltbar ryggstøtte
  • skånende - to innstillbare armlener til å hvile armene på

PRODUKTBESKRIVELSE

Den vendbare kontorstolen til lange arbeidsdager

Stolen støtter deg gjennom hele dagen uten at du merker noe særlig til det. En kontorstol er en uunnværlig støtte som hjelper deg gjennom dagen. Ergonomisk, stabil og moderne - akkurat som den svarte kontorstolen fra Fromm & Starck!

Skrivebordsstolen beriker kontroinnredningen din

Grunnlaget for en bekvem og produktiv arbeidsdag er polstringen i kontorstolen. Du er garantert en optimal komfort takket være skumgummifyllet med en tykkelse på 55 g/cm

For en optimal sitteholdning som passer til størrelsen på kroppen din, kan den ergonomisk formede stolen med Donati-mekanismen bøyes og stilles inn i høyden med 100 mm ved hjelp av en gasstrykkventil. Utover dette kan kontorstolen stilles inn og låses til en optimal posisjon. Overkroppen og lårene vil ikke få en vinkel som underskrider 90°. Hvis du ønsker å avlaste armene, er stolen også utstyrt med to bekveme og justerbare armlener.

Denne kontorstolen muliggjør ikke bare konsentrert og behagelig arbeid, men kan også beveges fleksibelt på kontoret. Siden stolen kan dreies 360°, kan du raskt snu deg til kolleger i rommet, eller de som kommer inn døren. De fem hjulene av nylon sørger for mer mobilitet, som gjør at du kan kjøre stolen inn i rommet ved siden av, mens du sitter. Den mobile kontorstolen er robust og har en belastningsevne på 150 kg.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL