Ozongenerator – 10 000 mg/t – 102 W

Leverandør: ulsonix | Artikkelnummer EX10050118 | Modell: AIRCLEAN 10G-WL

Ozongenerator – 10 000 mg/t – 102 W
Ozongenerator – 10 000 mg/t – 102 W
Ozongenerator – 10 000 mg/t – 102 W
Ozongenerator – 10 000 mg/t – 102 W
Ozongenerator – 10 000 mg/t – 102 W
Ozongenerator – 10 000 mg/t – 102 W
Ozongenerator – 10 000 mg/t – 102 W
Ozongenerator – 10 000 mg/t – 102 W
Spill video
360° foto
Klikk for å se bildene
1499,00 NOK
eller

68,64 NOK /måned /mo with Klarna

Lær mer

Inkl. mva

 • Gratis forsendelse til Norge

  ?

  Denne varen er ikke på lager for øyeblikket

 • 30 dagers returrett

  ?
 • 3 års garanti

Produkt-highlights

 • Ozonproduksjon: 10 000 mg/t
 • Effekt: 102 W
 • Timer opptil 120 minutter
 • Overflate: pulverlakkert stål
 • Filter: Rustfritt stål

 • Kraftig ozonproduksjon på 10 000 mg/t for å redusere de mest motstandsdyktige luktene
 • Eksakt timer for 120-minutters drift eller kontinuerlig drift
 • Vaskbart filter, som er enkelt å fjerne
 • Kostnadseffektiv takket være lavt energiforbruk
 • Kompakt, robust og enkel å transportere

Ozongenerator – 10 000 mg/t – 102 W

Den industrielle ozongeneratoren AIRCLEAN 10G-WL fra Ulsonix vil effektivt nøytralisere sterk lukt på lukkede områder. Du kan også fjerne mugglukt fra oversvømmelse eller brann med ozongeneratoren AIRCLEAN 10G-WL. Ozon-generatorer brukes på byggeplasser og for innendørs luftrensing, spesielt på bilverksteder, i hotellbransjen, søppel- og vaskerom, i tillegg til å fjerne røyklukt eller lukt av dyr i bil eller båt.

Litt rar lukt? Den komersielle ozongeneratoren fra Ulsonix sikrer ren luft

Luftrenseren produserer ozon med en hastighet på 10 000 mg per time, noe som fjerner vond lukt raskt og effektivt. Viften sprer ozonet jevnt rundt i rommet. Prosessen fjerner til og med skadelige muggsporer fra luften, lindrer allergier og beskytter helsen. 

Ozongeneratoren er utstyrt med tre forskjellige moduser. I Hold-modus vil apparatet gå kontinuerlig. Viften og ozon-platene går og lysindikatoren er tent. Om timeren er satt på, er apparatet aktivert for ønsket tid. Du kan velge å sette luftrense-prosessen til opptil 120 minutter. Apparatet skur seg av etter endt tid. I Off-modus er alle funksjoner skrudd av.

Luftfilteret på baksiden av kassen renser effektivt luften ved innsuging, og forhindrer smuss i å komme inn i kassen. Filteret kan byttes etter behov uten behov for verktøy og kan vaskesfor fortsatt bruk.

Med 102 watts styrke, er apparatet spesielt energibesparende i tillegg til kostnadseffektiv. Det kan rense imponerende 50 m

Den kompakte og lette kassen er laget av pulverlakkert stål, som gjør den veldig motstandsdyktig og egnet for bruk selv i veldig forurensede rom uten å forårsake fare. Naturligvis er den ozon-tett og spesielt egnet for denne type luftrensing. Ozongeneratoren er utstyrt med et håndtak for praktisk transport, og gummiføttene sørger for stabilitet på enhver overflate.

Hvordan bruker jeg ozon på en trygg måte? Ozon kan bare brukes i lukkede rom der det ikke oppholder seg mennesker eller kjæledyr. Ingen skal oppholde seg i et rom som er behandlet med ozon før 2 timer etter behandlingen. Rommet skal også luftes i minst 30 minutter etter behandlingen. Pust aldri ozon direkte fra enheten. Produser bare mengden ozon som tilsvarer romstørrelsen. Forsikre deg om at det ikke er brennbare gasser eller eksplosive materialer i nærheten av ozongeneratoren. Denne enheten benytter UV-lys, som mennesker, kjæledyr og planter ikke skal eksponeres direkte for. UV-stråling kan forårsake brannskader i huden eller øynene. Beskytt deg selv og omgivelsene dine mot direkte UV-stråling. Les bruksanvisningen nøye før du tar i bruk ozon og følg alle sikkerhetsinstruksjonene.

Last ned et advarselsskilt om desinfisering.

Finn ut hvor effektivt ozon bekjemper bakterier og mugg! Forskning utført av den polske statens sanitærinspektorat (Sanepid) har vist at prosessen utført med ozongeneratoren fra ulsonix kan være et utmerket til konvensjonelle desinfeksjonsmetoder og fjerner biologiske forurensninger selv på steder som er vanskelig tilgjengelige. PDF

Modell
AIRCLEAN 10G-WL
Artikkelnummer
10050118
Tilstand
Ny
Overflatemateriale
Pulverlakkert stål
Filtermateriale
Rustfritt stål
Spenning / Frekvens
230 V /50 Hz
Effekt
102 W
Ozoneffekt
10 000 mg/t
Vifte
170 m³/t
Timer
Opptil 120 minutter
Estimert tid for rengjøring per romstørrelse
50 m3 på 8 minutter
100 m3 på 16 minutter
150 m3 på 24 minutter
200 m3 på 32 minutter
300 m3 på 48 minutter
Dimensjoner, filter
125 x 125 mm
Støynivå
75 dB
Lengde, strømkabel
1,5 m
Dimensjoner (LxBxH)
23,50 x 18,00 x 27,50 cm
Vekt
2,75 kg
Fraktdimensjoner (LxBxH)
29,00 x 25,00 x 28,00 cm
Fraktvekt
3,55 kg
Bruksanvisning
Leveranseomfang
 • Ozongenerator AIRCLEAN 10G-WL
 • Strømkabel
 • Varselskilt
 • Bruksanvisning

Ozonleksikon

1. Hva er ozon?

Ozon (også kalt O3 eller trioksygen) er et molekyl bestående av tre oksygenatomer. I stratosfæren beskytter den alle levende ting på jorden mot skader forårsaket av ultrafiolett (UV) stråling. Ozon er et ekstremt reaktivt molekyl og reagerer derfor veldig lett med stoffer som ammoniakk, noe som kan forhindre ubehagelig lukt.

2. Hvordan fungerer en ozongenerator?

Hos de fleste ozongeneratorer suges luften inn på baksiden av enheten med en integrert vifte. Inne i generatoren blir luften filtrert av bakterier ved hjelp av luftfilteret og en spesiell UV-lampe. Luften passerer deretter langs de innebygde keramiske platene, hvor oksygenet omdannes til ozon ved elektrisk utladning. Derfra går ozon tilbake til rommet gjennom forsiden av maskinen.

3. Hva bruker man en ozongenerator til?

Ozongeneratorer er ideelle for å forbedre eller fornye inneluft. Ozonens reaktivitet nøytraliserer ubehagelige lukt.

4. Sikkerhetstips

Ozon er giftig i høyere konsentrasjoner og kan være skadelig for helsen, så det må tas forholdsregler for å forhindre ukontrollert utslipp av ozon. Maskinen bør kun håndteres av fagpersonell. For mest effektiv bruk anbefales det å erstatte ozongeneratorens keramiske plater hver 6. måned. Varemerket Ulsonix tilbyr høy kvalitet og europeisk levering av reservedeler. De passende reservedelene kan man finne i nettbutikken.

5. Merknad om slitasje og deler:

Den keramiske platen i enheten som kreves for ozonbehandling er en reservedel og bør skiftes ut regelmessig. For effektive bruk av ozongeneratoren anbefaler vi å bytte de keramiske platene:

  • - hver 6. måned ved intensiv bruk (over 8 timer/dag),
   - hver 12. måned ved normal bruk (4 til 6 timer/dag),
   - hver 18. til 24. måned ved normal bruk (under 4 timer/dag).
 • Reservedeler dekkes ikke av garantien. Du finner tilsvarende keramiske plater i nettbutikken vår.

  Finnes det noen tester som bekrefter effektiviteten av ozonbehandling med enheter fra ulsonix?

  Ja, vi har resultaten av test från den polska statliga sanitetsinspektionen (Sanepid), som undersökte ozongeneratorerna från ulsonix i augusti 2020. Dessa tester bekräftade att ozonbehandling kan ta bort biologiska föroreningar även på svåråtkomliga platser som lätt missas.

  Kan ozongeneratorer också användas på kontor eller kan de skada tekniken där?

  Generatorerna kan användas på kontor, det finns ingen fara för tekniken. Dock får inga personer vara i rummet under sanering.

  Hvor lenge varer luftfilteret? Kan det rengjøres med vann?

  Det avhenger av hvor mye det brukes og forholdene som enheten bruker. Filteret kan vaskes med vann og skal tørkes godt etterpå.

  Slås ozonatorene av automatisk når du bruker tidtakeren?

  Ja, ozongeneratoren slås av automatisk når tidtakeren stopper.

  Hvordan kan jeg innstille ozontiden ved å bruke timeren på displayet? I bruksanvisningen finner jeg kun informasjon om auto-modus. Hvor lenge skal behandlingen vare for å være mest mullig effektiv?

  På de modellene som har et display kan du selv stille inn tid, pause og antall arbeidssykluser. Den anbefalte varigheten avhenger av rommets størrelse og ozongeneratorens kraft. Anbefalt varighet kan du finne i tabellen i bruksanvisningen.

  Gjelder informasjonen om utskiftbare keramikkplater hver sjette måned for alle modellene? Hvor ofte må jeg skifte ut lampen?

  Det avhenger av hvor ofte enheten brukes. Lampen skal byttes ut når den slutter å fungere. Den har en levetid på ca. 7 000 timer.

  Fungerer alle ozongeneratorene med keramiske plater? Har dere en modell som fungerer kun med UV-lampe?

  Vi har ikke en slik modell. Alle ozongeneratorene har en keramisk plate for generering av ozon. Når prosessen starter så startes også lampen. Det er ikke mulig å anvende kun lampen.

  Har ECO-serien innebyget plater foruten lampen?

  ECO-serien er ikke utstyrt med lampe. Men hver ozongenerator er utstyrt med keramiske plater for ozonproduksjon.

  Er det komplisert å bytte ut deler?

  Luftfilteret er svært lett å skifte ut. De keramiske platene krever litt mer øving og bør skiftes ut av en person med erfaring og autorisasjon.

  Hvordan skal man velge riktig ozongenerator til rommet en ønsker å bruke det i? Til hvor stort areal er 5 g, 7 g, 10 g, 15 g, og 20 g beregnet på?

  Det er en tabell i bruksanvisningen. En kraftigere ozongenerator er mer effektiv i større rom og kan være påslått i kortere intervaller.

  Stemmer det at en ozongenerator skal plasseres så høyt som mulig for økt effektivitet?

  Ja, siden ozon er tyngre enn luft er det anbefalt at apparatet står på et sted i høyden og ikke på gulvet.

  5 Basert på 15 anmeldelse(r)

  Sorter etter...

  Legg igjen en anmeldelse (5 stjerner er høyest, 1 er lavest)
  Klikk på lenken som sendes til din e-postadresse og bekrefte din kommentar! Den kommer att publiseres etter verifisering.

  Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

  Gjennomgå av Per (10. sep. 2022)
  Gjennomgå av Per (10. sep. 2022) Super nemt.

  Når man gør hvad man lover sine kunder, behøver man ikke at tigge og be kunderne om at skrive rosende ord om noget man i bund og grund bare gør ved at overholde det aftalte.

  expondo experts reply 16. sep. 2022

  Tak for dit positive og konstruktive feedback.

  Vi ser frem til også i fremtiden at kunne byde dig velkommen som kunde i vores onlinebutik.

  Hav en fortsat god dag!

  Gjennomgå av Anonym (1. des. 2021)
  Gjennomgå av Anonym (1. des. 2021) Von Gebrauch

  Das Gerät ist praktisch und funktioniert einwandfrei

  Gjennomgå av Nadine Bocian (7. nov. 2021)
  Gjennomgå av Nadine Bocian (7. nov. 2021) Ozongerät

  Schnelle Lieferung im unbeschädigten Karton. Sogar das richtige drin. Nur ausprobiert hat das selbe Gerät unser Freund und ich bin mir sicher das dieses genau so gut funktionier :) .

  Gjennomgå av Ronald hasselr (7. okt. 2021)
  Gjennomgå av Ronald hasselr (7. okt. 2021) Ozongenerator

  Werkt prima makkelijk in gebruik

  Gjennomgå av Anonym (5. okt. 2021)
  Gjennomgå av Anonym (5. okt. 2021) Ozongenerator

  Einfaches Gerät, das gut funktioniert.

  Gjennomgå av Anonym (23. sep. 2021)
  Gjennomgå av Anonym (23. sep. 2021) Good quality product

  It took rather long for the item to arrive. The product itself is exactly as ordered. Good quality.

  Gjennomgå av SDV (22. sep. 2021)
  Gjennomgå av SDV (22. sep. 2021) Perfect apparaat!

  Dit apparaat is ontzettend effectief. Doet wat hij moet doen en werkt zeer krachtig.

  Gjennomgå av Antonella (22. okt. 2020)
  Gjennomgå av Antonella (22. okt. 2020) Ottimo prodotto

  Gjennomgå av fb (15. okt. 2020)
  Gjennomgå av fb (15. okt. 2020) OK

  Naprostá spokojenost. Zaplaceno, do 3 dnů dorazil. Dnes za odpoledne vyfoukáno 5 kanceláří a další 3 velké místnosti.

  Gjennomgå av Anonym (2. sep. 2020)
  Gjennomgå av Anonym (2. sep. 2020) Ozon.generátor

  V pohodě

  Gjennomgå av Manfred (18. aug. 2020)
  Gjennomgå av Manfred (18. aug. 2020) gutes Gerät, gutes Preilseistungsverhältnis

  Gjennomgå av Caterina (26. juni 2020)
  Gjennomgå av Caterina (26. juni 2020) Ottimo

  Gjennomgå av Carlos (4. juni 2020)
  Gjennomgå av Carlos (4. juni 2020) Generador de ozono AIRCLEAN 10G-WL

  A pesar del COvid-19 llego en el plazo previsto y bien embalado. buen acabo y funcionamiento

  Gjennomgå av Anonym (20. mars 2020)
  Gjennomgå av Anonym (20. mars 2020) Recenze

  Přes četná negativní hodnocení v recenzích mám tu nejlepší zkušenost. Jediná pochybnost byla v mezičase od zaplacení do potvrzení odeslání zboží. Nepřišla žádná reakce o přijetí či době vyřízení. Přičítám to zřejmě zvýšenému zájmu o generátory ozonu vzhledem k situaci s covid 19.

  Gjennomgå av Henrik Falk (12. feb. 2020)
  Gjennomgå av Henrik Falk (12. feb. 2020) Nöjd Kund

  Leverans funkade bra och inom lovad tid
  Fläkten är liten och smidig och funkar precis som den ska.

  Expondo-ekspert

  Fortsatt usikker?

  Våre eksperter står klar til å hjelpe.
  Dette produktet
  • Ozonproduksjon: 10 000 mg/t
  • Effekt: 102 W
  • Timer opptil 120 minutter
  • Overflate: pulverlakkert stål
  • Filter: Rustfritt stål

  Denne varen er ikke på lager for øyeblikket

  Ozongenerator – 10 000 mg/t – 102 W

  Ozongenerator – 10 000 mg/t – 102 W

  (15)
  1499,00 NOK

  Denne varen er ikke på lager for øyeblikket

  • Ozonproduksjon: 10 000 mg/t
  • Effekt: 102 W
  • Timer opptil 120 minutter
  • Overflate: pulverlakkert stål
  • Filter: Rustfritt stål
  • Ozonproduksjon: 5 000 mg/t
  • Effekt: 65 W
  • Timer opptil 120 minutter
  • Overflate: pulverlakkert aluminium
  • Filter: Rustfritt stål

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  Ozongenerator – 5 000 mg/t – 65 W

  Ozongenerator – 5 000 mg/t – 65 W

  (79)
  1199,00 NOK

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  • Ozonproduksjon: 5 000 mg/t
  • Effekt: 65 W
  • Timer opptil 120 minutter
  • Overflate: pulverlakkert aluminium
  • Filter: Rustfritt stål