På salg

Gjenstand: EX10230218

|

Modell: GR-MG111

Dip Bars - polstrede håndtak - 100 kg

kr 949,00 kr 1 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig – perfekt treningshjelp for overkroppen, spesielt rygg, bryst, skuldre, mage, triceps og biceps
  • Fjærende – dip-stavene kan holde en brukervekt på opptil 100 kg
  • Sikkert – sklisikre håndtak gir et pålitelig grep
  • Enkel å montere – takket være medfølgende monteringsmateriale og detaljerte monteringsinstruksjoner
  • Holdbar – takket være spenstige materialer som Stål (Q235) samt solid konstruksjon

PRODUKTBESKRIVELSE

For en perfekt trent overkropp med Stål (Q235) dip bars

Dip bars er en allsidig treningshjelp for hele overkroppen. Med sine to håndtak er dipstasjonen det perfekte verktøyet for push, pull og mageøvelser. Enten i små rom eller i hjemmetreningsstudioet: den allsidige dipstasjonen kan brukes til å styrke rygg, bryst, skuldre, mage, triceps og biceps effektivt og skånsomt.

Sport og helse selv på de minste plassene: Effektiv styrketrening med det multifunksjonelle dip-stativet

Konstruksjonen av dipstasjonen muliggjør et utrolig mangfold av kroppsvektøvelser som fremmer effektiv trening med rask muskelutvikling for både nybegynnere og avanserte idrettsutøvere. I tillegg til muskelstyrken kan du også trene utholdenhet, koordinasjon, holdningsapparat og balansesans. Med de to polstrede håndtakene er dip-stativet ikke bare ideelt for pull-ups, men også for dips eller benløft i ulike former. Den støtter også god form under trening og forhindrer unødig belastning. De to sklisikre håndtakene garanterer et sikkert grep og pålitelig stabilitet selv under intensive økter.

Dipbarene har en maksimal lastekapasitet på 100 kg, noe som gjør dem spesielt robuste. Dette sikres ikke bare av den stabile konstruksjonen, men også av høykvalitetsstålet som utgjør rammen til treningsstasjonen. Materialet er også spesielt hygienisk og lett å rengjøre. Monteringsmaterialer og detaljerte monteringsanvisninger er inkludert for rask montering av dipbars, som kan brukes til å effektivt trene hele overkroppen. Dipbarsene kan enkelt oppbevares på en liten plass når de er demontert takket være deres kompakte design. 

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL