B-varer

Gjenstand: EX20280051

|

Modell: WIE-PPS-60

B-varer 2 -i -1 kyllingplukker og kyllingkar - trommel 60 cm - 5-6 kyllinger per minutt

kr 19 099,00 kr 23 799,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Praktisk - kombinasjonskokende koker og plukkemaskin for kyllinger og annet fjærfe
  • Effektiv - brenner 3 - 5 kyllinger per skaldesyklus og plukker 5 - 6 kyllinger i minuttet
  • Presis - 184 spesielt rillede og arrangerte gummi -plukkfingre garanterer optimale resultater
  • Ren - for plukkede fjær, tappekran og lettstelt hus i rustfritt stål
  • Mobil - kombinasjonsenheten har fire hjul, to med bremser

PRODUKTBESKRIVELSE

Alt i ett - den effektive kyllingplukkeren og fjærfeskalderen fra Wiesenfield

Når du plukker kyllinger eller annen type fjærkre, er det en god idé å skåle dem under forberedelse, slik at fjærene lettere og mer rent kan fjernes. Med kombinasjonen WIE-PPS-60 kombinasjon av plukkemaskin og fjærfeskaler kan du gjøre begge deler! Enheten fra Wiesenfield viser seg å være den ideelle hjelperen, og tar over dette tidkrevende og slitsomme arbeidet for deg på sekunder.

Perfekt tilberedt i den pålitelige kyllingskalderen

Fjærfetanken har et volum på 55 L og er designet for 3 - 5 kyllinger per skaldesyklus. Det kraftige varmeelementet 1800 W når ønsket temperatur veldig raskt, som ville være 60 - 65 ° C for kyllinger. En kurv i rustfritt stål på 29 x 29 x 51 cm gjør det enkelt å sette inn og fjerne fjærfeet.

Temperaturen bør justeres avhengig av størrelsen på fjærfeet ved hjelp av den store kontrollskiven. Den maksimale valgbare temperaturen i vanntanken er 85 ° C, men for de fleste typer fjærfe er det bare nødvendig med en temperatur mellom 60 - 70 ° C. Termostaten holder den valgte temperaturen pålitelig, slik at du optimalt kan bruke apparatet til alle typer fjærfe. En av/på -bryter avrunder den enkle, men pålitelige driften.

Optimal plukkekvalitet takket være forhåndsskallede kyllinger

Kyllingplukkeren av høy kvalitet med en trommeldiameter på 60 cm kan plukke to til tre kyllinger per syklus. Dette gjør at du kan oppnå en enorm kapasitet på opptil 270 kg/t i kommersiell drift. Alt dette er mulig med 3300 W-motoren som akselererer den matsikre trommelen i rustfritt stål til 1.440 o / min. De 184 rillede og spesialarrangerte gummi -plukkfingrene inne i trommelen sørger for optimale resultater og er skånsomme mot huden til dyrene.

I tillegg til fjær, fjerner gummifingrene også skitt fra fjærfeets hud. De plukkede fjærene kastes ut og transporteres ut av enheten via den store utkastingsrennen ved hjelp av en vannslange, hvor de kan samles i en beholder.

Maskinen er enkel å transportere takket være fire hjul, hvorav to er utstyrt med bremser. Den kombinerte kyllingplukkemaskinen og kyllingskalderen er nesten utelukkende laget av korrosjonsbestandig rustfritt stål, og holdbarheten gjør den til en virkelig ressurs for alle bønder, avlsgårder eller til og med hobbyoppdrettere.

TEKNISKE DETALJER